52

Анонимен

преди 4 години

лека им пръст на починалите

51

GHT 2

преди 4 години

Застигна ме с невероятна скорост и в последния момент успях рязко да прекъсна престрояването и да се върна в средната лента. Подмина ме все едно бях спрял, а карах с 50-54 км/ч. Ето как стават катастрофите. Нация без грам човещина, но пък с голяма ***.

50

GHT

преди 4 години

Преди 30 минути на софийски булевард:Карам си аз в средна лента и искам да се престроя в лява, за да правя ляв завой на предстоящото кръстовище. Поглеждам в огледалата и виждам, че доста далеч назад в лявата лента има автомобил, който си кара бавно и дори изостава. Давам мигач и тръгвам да се престроявам. Вече съм наполовина в лявата лента и този, който изоставаше като даде яко газ, ама газ ви казвам, черни облаци тръгнаха от ауспуха му и даже гуми завъртя.

49

Анонимен

преди 4 години

Повече магистрали трябват

48

Анонимен

преди 4 години

Е това е най-гадното, да навлезе автомобил в насрещното. Било то от техническа неизправност, било от заспиване, алкохол или здравен проблем. Е на това се казва черно тото.

47

Анонимен

преди 4 години

Освен катастрафата,съм помитана и от кола,докато карах колело.На два пъти Бог ме спаси,всъщност,какво ли не съм преживяла и много тежка контузия пък от трети инцидент,за който не искам да споменавам,защото е страшно за казване.Бог за прости,починалите от днешният идцидент.

46

Анонимен_777

преди 4 години

Следващият ''MAD MAX'' трябва да се снима в Бг...няма да имат нужда от спец. ефекти, сценарий, каскадьори !

45

Анонимен

преди 4 години

Мама си удари ***.И до ден днешен днес си правим курбан за здраве,всяка година.А тате ме хвана,защото тръгнах да изхвърчам напред.Сега съм на 27..Тогава бяхмъничко детенце.

44

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА А И ДЕЦА Е ИМАЛО ЗАГИНАЛИ МИР НА ДУШИТЕ ИМ

43

11111

преди 4 години

На същата дата,преди много много години,и аз и семейството ми катастрофирахме.Също бяхме си всички в колата.Аз бях дете мъничко,но и до ден днешен помня случилото се.Сега ми изплува като прочетох статията,като че вчера беше..Насреща ни излезе един мъж с една кола,беше сам а ние всички.Изпреварваше друга кола,въпреки че ние бяхме отсреща.Та аз дори не бях тръгнала на училище,много мъничка бях.Една кукла държах,и в момента на удъра тя изхвърча отпред и се заби в стъклото.Мама и тате бяха отпред.

42

Анонимен

преди 4 години

Този където е пътувал сам да е бил с БМВ? И пак между селата, превърна се в дивия запад, без контрол, без книжки масово, без спазване на елементарни правила за движение ...Ужас.

41

дид

преди 4 години

До АнонименА ти си българин...

40

Анонимен

преди 4 години

Има съмнение че на един от водачите му е прилошало. Но това ще го докаже аутопсията.

39

зз

преди 4 години

а пък аз питам ,защо никои ама никои ,нито журналисти а и от коментиращите не повдига темата за разните му gsm mi, smartfini aifoni ,всеки е забол нос и хич не е в час дали шофира важното е да е във феиса ,а че се движи с100км или 150кмч въопще не им пука, що не кажат колко процента от катастрофите са следствие на игра да точно игра с gsm по време на шофиране, ама не се повдига темата щото е бизнес за милиарди

38

някой

преди 4 години

Бог да ги прости! Но след като, институциите са виновни, нека във всеки един автомобил сложим по един представител на тези институции, а собствениците да се возят в багажника!Има си ЗДП, който трябва да се спазва! Лошото е, че в много случаи загиват и тези, които го спазват!

37

Ром"с

преди 4 години

Абе изкарайте тез катаджии по улиците,стига са протривали униформата по столове и барчета,нека има по пътя постояно КАТ и проверки ,проверки и актове... .Тоз народ няма нужна самодисциплина сам да преценява как трябва да се държи когато му имат доверие.

36

дид

преди 4 години

До АнонименЗатвори трябват, не магистрали!

35

Край

преди 4 години

Българите решиха че като не спазват законите могат и законите на физиката също да не спазват.

34

Край

преди 4 години

За това на кола под 2тона в България не се качвам.

33

Анонимен

преди 4 години

За да загинат всичките на място скоростта е била поне 100км/ч и без колани.