11

Анонимен

преди 4 години

Жокерът на Лето е много слаб. Джак Никълсън играе добре, но пък не пасва на персонажа физически и психически. Най-добрият жокер е на Хийт Леджър, ясно е. Хоакин Финикс също играе брилянтно, но неговият жокер съвсем умишлено се дистанцира от вселената на DC, тъй като е доста различен - за прототипи на ролята са ползвани "Шофьор на такси" и "Кралят на комедията", както и истински психопати от живота, така че финиксовият Жокер е по-скоро разказ за един психопат, отколкото комиксов филм.

10

до 7

преди 4 години

първите два батмана ги игра Майкъл Кийтън

9

Анонимен

преди 4 години

Джарет Лето да си гледа работата. Негодия Жокер беше много лигав и напудрен. Кокона-Жокер.

8

Истината си е истина

преди 4 години

Няма какво да се лъжем-жокера на Лето е най-зле изиграният от всички.

7

ЖОКЕРА > БАТМАН

преди 4 години

Но е факт, че за да създадеш анти-герой, злодей се изисква по-голямо майсторство! Защото по памет без да проверявам в гугъл, мога да кажа повече актьори които са изиграли жокера, отколкото които са изиграли батман! Жокера- Никълсън, Леджър, Лето, Финикс. Батман - помня името само на Ван Килмър! Даже не си спомням името на актьора които го изигра 89-та...,,Като деца сме запленени от героите като Батман, но като възрастни разбираме анти-героите като Жокера"

6

ЖОКЕРА > БАТМАН

преди 4 години

Във всеки един жокер изигран до сега има своя блясък! Този жокер изигран най-рано и този на Джак Никълсън са по-скоро по комиксите! На Хийт Леджър е психо терорист, този на Лето е по-скоро модерен извратен хип-хоп тийн от новото време, а този най-новия жокер не съм го гледал, но впечатленията ми са, че той пресъздава как се е стигнало до личността на жокера! И до какво човек може да се докара заради тъ,пото общество!

5

Анонимен

преди 4 години

На Лето най му отива ролята му от Александър на мека китка.

4

Анонимен

преди 4 години

Лето е ***. Уокин Финикс е Жокера.

3

До 1

преди 4 години

Какво момченце? Джаред Лето е на 47г. Хоакин Финикс на 44г. Верно че е младолик. Ама чак момченце хаха.

2

До 1

преди 4 години

Уффф, първосигнална кратуно, която определя всекиго по себе си! Джаред Лето е мултимилионер, не е като теб стотинковец. Та в случая, става въпрос най вече за манията му за величие. Разбрахме, обаче за какво му завиждаш.

1

Нормално е ....

преди 4 години

... губи пачка момченцето . Губи фенове ... Губи бъдещи участия .... но основно става въпрос за ПАРИ... за много ПАРИ .