30

ГЕРИ

преди 4 години

ТОЯ *** Е МИЛИОНЕР КОЛКОТО АЗ СЪМ ЛЕКАР

29

ТОНИ

преди 4 години

ЖАЛКО ЧЕ СПЕЧЕЛИ ТОЯ *** И НАХАЛЕН ДЕБЕЛАК

28

sorry

преди 4 години

Сами, беше във футболната ли.. При свършен факт, исках облекчения ви от 21 век да го видя с на баба ми кобилица та и от двете страни кофите с вода. Иво жив и здрав бъди, моето дете. В България за жалост е, че си се родил не в някъде другаде. Кръстче тата и всичко направено с твоите две ръце.., но..????

27

аз

преди 4 години

Този дето е писал това даже не е гледал дуела ! Например Сами в коя агитка беше ?!

26

Бай Курти

преди 4 години

Ако някой не харесва предаването да не го гледа. Не разбирам как не харесваш предаването а си натресъл десетина+ коментара. Българска работа.

25

художника

преди 4 години

Радвайте се на живота бе хора! Хубаво ли ви става, когато плюете по другите? Всеки обича да се доказва, кой в реалити шоу, кой в живота, кой пред клавиатурата и накрая се оказва, че най-важните са доказателствата в портфейла. Всичко друго е бла, бла, бла....и те така те!

24

Анонимен

преди 4 години

Милионер пък отива да се прави на *** във Фермата за 100 бона. Муахахаххаах....

23

Анонимен

преди 4 години

Много тъпо предаване. Главният му редактор преди беше редактор в Биг Брадър. Нагласено и пошло, да промива мозъците на раята. БТВ и Нова са най-тъпите ефирни телевизии. Отскоро се появи и тъпотията Помощ 112 на оня *** Краси Ванков, който правеше София ден и нощ. Изритаха го от Нова, ама се намърда в БТВ да трови въздуха с глупости. Най-скапаните предавания обаче са Мармалад и Игрите на звездите, няма такава боза и повърня друга. Затова отдавна не гледам ТВ.

22

Читател

преди 4 години

Кауня дебеланко, мързеланко спечели. Нищо ново. Това е ежедневието ни. Умните отхвърлени, а нагаждачи навсякъде. И ми кажи, че в бг отсъства диктатура. Ти ли ще ни кажеш, кое да гледам. Има изостанали смесени региони и кво друго след 21:00 часа. Да лягаме да спим и да ви слушаме политиците. Щом е така гласувай за умното юрит с номер 34, Радослава ЖЕКОВАа не за нагласен и пуснати отгоре от дпс и пеевски и сие хора. Не можем да дойдем, иначе бихме си дали гласа за умното,, юристите са най умните.

21

Синьо

преди 4 години

Колко ивайловци са се сбрали тук :)

20

Ти да видиш..

преди 4 години

Интересно би било от едната страна на каручката Борисов , а от другата Нинова и Манолова. Малиййй !

19

Панталей Партизанина

преди 4 години

Членът на БСП е един много мъдър и умен член! Той не се интересува от такива реалити програми защото те го разсейват от целите му в живота. А именно развития социализъм и превръщането на бедните в изчезващ вид! В централата се провеждат състезания като надбягване с червено знаме в ръка, везане на петолъчка върху ревер, татуиране на ленин върху гръб и др. Като оффроуд състезания над Бузлуджа провеждаме също турнир най-бързо изкопаване на землянка и др. Фермата не става.

18

Вбесен

преди 4 години

На 10 степен съм!То бива овчедушие , бива, ама стига вече!Хляб и зрелища за раята!Събуди се народееееее!

17

до до 11

преди 4 години

"Забавления" по време на геноцид. А "изкривените политически муцуни" и те са част от медийната мъгла.

16

Анонимен

преди 4 години

Ентъртеймънт по български. Личи си отдалеч замисъла - как да инвестираме възможно най-малко в продукция за да спечелим повече. Всичко е направено за 2 лева. А специално за разделението в сценария, това е недопустимо.

15

Оруел

преди 4 години

Фермата

14

Анонимен

преди 4 години

Милионер участва в състезание за 100 000 лева, вместо да си гледа бизнеса:-)

13

Проф. Знаев

преди 4 години

Не мисля че предаването е нагласено защото Ивайло Шопски се представи в такава светлина че едва ли някой ще обърне внимание на рейса му оттук нататък. Този човек е някак си събирателен образ и показва всъщност защо българина е все зле а германеца винаги добре. Ами от егоизъм , злоба, завист, егоцентризъм. Много хора в България са като него. Така наречения учителски синдром - да си винаги в центъра на вниманието, да не търпиш критика и категорично да не можеш да работиш с други на равни начала.Ам

12

Пипи

преди 4 години

Лудата английска принцеса, българката де, по малко да лудее, че има хора със слаби сърца и им прилоша от нейното поведение. Не по темата, но понякога се гледа не само 6 дипломи, а и много качества. Много често именно за това ви напомням, че може дипломата ти да не е отлична и да си човек с голямо Ч. Повече да преобладава +, а не -, един от тях е Сами. Снощи се убедих, че това младо девойче има нужда от психиатър, не е обидно, понякога така става, от много учене или ген, истината боли, но..

11

Анонимен

преди 4 години

Има градове, къде скуката е голяма. Това е сапунка, но всичко е нагласено. Мисля, че е проект(.. да се върнат в България, сподели митака) и така направиха сценаристите, за да спечели именно той, а не Ивайло. И защо мисля така, защо нямаше нещо с бъклици вода, там е слабото място на Митко, а не в силата. Той е по як от Ивайло и затова ли.? . За да наклони победата към него. С тия изкривени Димитровградски пирони ще спечели 100 000 лично Той, за да ги върне в провинцията в отровени фирми и заводи