30

бай ганю

преди 4 години

цирк борисарената е в ръцете на неско.посник а публиката е от 26 други националности която вече се отегчи на евтини борис номерца

29

Анонимен

преди 4 години

ади пък тия да излизат колко време стана се лигавиме с тях.Като са си по -добре като остров ами да са си на Острова

28

Скарлет

преди 4 години

Циркаджий - станаха эа смях пред целия свят!!! Факт е, че раэтакаването е эа 100 милиарда паунда и както се каэва "хем сърби хем боли"!!! Време е Брюксел да им тръшне вратата:DDD!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Така Великобритания ще е вечно излизащата държава от ЕС.Не се тревожете след 50 години пак ще четете за поредното искане за отлагане и излиза.Особености на английската култура свиквайте.

26

Анонимен

преди 4 години

Хитро едновременно искат отлагане и излизане, имат документ и за отлагане и за излизане и двете процедури са спазени, вече въпроса е кое ще има по голяма сила неподписания документ или подписания.

25

Анонимен

преди 4 години

Успех на северозападната пакистанска ислямска джамахирия. Ашколсун, аверим, машалла.

24

Остап Бендер

преди 4 години

Августейшата бабичка внушава на поданиците си как след брекзит ще потекат реки от мляко и всички ще се къпят в пари. Но поведението и е деструктивно. Иска и се да се отърве от ЕС, но не и от европейските пазари. Което е жалко и низко като поведение на монарх. Хем хайде да се разведем, хем - обаче искам ключ от дома ви. Щом е тръгнало да искаме, аз пък искам да превърна Баъкингам в увеселителен парк.

23

песимист

преди 4 години

Брекзит изяде главата на Дейвид Камерън. След него дойде и си отиде Тереза Мей. Сега е ред на Борис Джонсън, и неговата глава да падне. Няма значение дали и кога може да има брекзит. Същественото е, че идеята за излизане от ЕС очевадно е разрушителна за Британия. Най-накрая ще падне и главата на британската кралица. Сега може да ви изглежда абсолютно невъзможно, но логиката го сочи. Британската баба води деструктивна политика и ще си сърба попарата.

22

политически егоизъм

преди 4 години

Джонсън е маняк. Но вината не е нагова, а на кралицата, която определено и еднолично иска брекзит. Сега има граждани, кожито искат въпросът за брекзит да се преосмисли и да има нов референдум. Защотно не всички искат излизане от ЕС. Но дебелоглавата кралица натиска парламента да реши в нейна полза. Защо бабичката толкова много иска брекзит? За да не се съобразява с никото. Егоизмът и пречи.

21

Анонимен

преди 4 години

Не ще има ЛИ,а ВЕЧЕ ИМА "твърд Брекзит",който ще бъде оповестен на 31 октомври,решението за който беше взето още когато Джонсън яхна ингилизката държава,като даже този брекзит беше оповестен в речта на ингилизката кралица(институцията кралица,в която бабето е само оповестител на решенията на КРЪГА,КОЙТО СТОИ ЗАД НЕЯ И ПРЕДИ ВСИЧКО,ЛОНДОНСКОТО СИТИ- КВАДРАТНАТА МИЛЯ!)!!Ама,кой да чете както трябва?!

20

Анонимен

преди 4 години

Това ще влезе в историята под името "Триписмието".

19

bum buB...BUM

преди 4 години

dan danТам е работата,че тези в Брюксел не искат Британия да напусне ЕС,защото напускането на Британия,ще удари много силно и ЕС ,дори и може и да го разруши.Британия точно няма да се разруши при напусане на ЕС.Затова тези брюкселски зелки изпитват панически страх при мисълта ЕС без Британия.

18

АнонимеН

преди 4 години

КОЛКОТО ПАЛЕСТИНА И ИЗРАЕЛ ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ТЕРИТОРИИТЕ СИ, ТОЛКОВА И БРИТАНИЯ И ЕС ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО :D

17

Dan dan

преди 4 години

Аман от тези лицемерни. Искам, не искам, искам, не искам. Изгонете ги накрая без споразумение, да видят "кой кара влака".

16

Джонсън!

преди 4 години

Сядай и бързо напиши три писма!Имаше един такъв виц навремето!!!

15

Анонимен

преди 4 години

...лейбъриста Хилари Бен...Ха познайте как ходи по малка нужда в седнало или право състояние.Това е образованието на информиращите журналисти. Хора образовайте се!

14

Анонимен

преди 4 години

От всичко това губи само ЕС, каквато е и целта на англичаните. Ще го съсипят тоя съюз, защото не е в техен интерес да съществува, ако трябва ще се съюзят и с руснаците за да си постигнат целта. Само гледайте!

13

Анонимен

преди 4 години

ЕС трябва малко да помогне като откаже ново отлагане. Този процес е позор за демокрацията и трябва да спре.

12

Анонимен

преди 4 години

По интересно е, че референдума бе спечелен с 1-2 процента, т.е. полонината са си били против, но политиците им не искат втори референдум.

11

Бау

преди 4 години

Милион човека се събраха да протестират с/у Brexit-а и все припомнят тъпия референдум където хората не знаеха за какво гласуват и какво ще им коства страха от мигранти....