87

Ало

преди 4 години

Да ви имам коалицията, която затрива държавата

86

Мочо

преди 4 години

До Чочо до горкотоМай ти си колчо. Българиа дръпна, но назад. Относно гласуването- говорим за София. Ако мислиш, че герп са направили нещо в Столицата- майко мила!!! Явно живееш в Харманли и идваш само на организирани събрания в Банкя.

85

Хлебарка

преди 4 години

Илия, продажни сте за жълти стотинки. Мислете трезво, че загиваме. Заради герп и таки жалки твари като теб.

84

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До Чочо от пост 81Ти Колчо на Иван Вазов остави. Прочети книгата.Та ти направо ме разплака с това колко е дръпнала напред България при Б.Б.Какви са фактитеТака си е за плач.България за 8-*** год. си е на опашката на ЕСТерминал 2. работи та се пръска по шевовите.Цена на кафето в чакалнята за заминаващи 4.6лв.Благо да им еВъншни преки и коствени инвестиции йок.Щом Фау-вето ни поряза ,ама пък във футбола лъвоветв на Бистрица начело с баш майстора бележи безумни резултати в новата ни история.

83

Чочо до горкото

преди 4 години

Трябва да си Колчо от " Под игото " да не виждаш колко е дръпнала напред България . а при управлението на червените колко дръпна назад . И аз бих гласувал за БСП ако поне едно-две неща бяха направили като хората- да ама не както казваше Петко Бочаров . И за мен е безумие да подкрепяш червените- хей хора крайно време е да се осъзнаете !!!

82

И да пишете,

преди 4 години

И да не пишете за всеки идва един 7ноември.За Данка той ще е на 3 ноември.

81

Горкото

преди 4 години

До Чочо до Нона ЙотоваТеб много неща не са ти ясно. Имайки предвид, че харесваш сегашния кмет... Мислиш ли, че това е Нона... Имайки предвид лика на Бойко в спалнята ти... Да продължавам ли? Плачи, че данчето изпада в осма глуха.

80

Чочо до Нона Йотова

преди 4 години

Ако си Нона Йотова актрисата , мога да кажа , че много уважавам мъжа ти -ген. Богомил Бонев . но доколкото си спомням той 90те години беше както ти го наричаш в синьото безвремие министър и след това стана консултант по националната сигурност-достоен мъжкар . Едно не ми е ясно защо ти седиш на червена банка в парламента ?

79

Асан

преди 4 години

До АнонименКак да се пребори, като това са нейните гласоподаватели...

78

София е демокрация

преди 4 години

За радост на живеещите в София повечето от загрижените пишещи в подкрепа на Мая Костинбродска са провинциалисти не само по дух, а и по местоживеене и не могат да влияят на кметските избори в София. Мая ще бъде изхвърлена още на първи тур.

77

Оранжада

преди 4 години

Сините отдавна вегетират. Герп отива при тях

76

О не

преди 4 години

постепенното съсипване на София продължава. Е, предполагам, че е време да се местя някъде, където поне мога да дишам.

75

Защо пък не ?

преди 4 години

След като червената лъжла М.Манолова(Костинбродска) може да се кандидатира, защо пък крадлата Иванчева, Джамбазки и лудия Болен да не могат...

74

пенко

преди 4 години

С БУКВАТА - С ЗАПОЧВАТ МНОГО ДУМИ , НО АЗ СЕ СПИРАМ НА СЛЕДНИТЕ : СЛАБОСИЛЕН ; СЕЗОНЕН; СМРАДЛИВ ; СВАЛЕН; СИНЯВ ; СОРТИРАН; СЪСИПАН ; ...!!!! С БУКВАТА Д ЗАПОЧВАТ МНОГО ДУМИ ,НО АЗ СЕ СПИРАМ НА : Д.УПЕ ; ДНЕС; ДОЛЕН; ДАЛАВЕРА ; ДВОЕН; ДЖОКЕР; ДС; ДОХОД ; ................ !!!!! КОМБИНАЦИИТЕ СА КАТО В ШАХМАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Чочо

преди 4 години

Мая Манолова попитала Корнелия Нинова - Ти излагаш ли се на слънце , защото аз постоянно се излагам .PS- Като две капки вода !!!!!!

72

gele

преди 4 години

До Анонименами боко каков е? баща БКП а той, как се става на тошко охранител по онова време?

71

Анонимен

преди 4 години

Действителният правляващ са турската партия,воглаве с Пеевски.Той управлява задкулисно и назначава прокурори.Защо американците не говорят с Боко,а извикаха на нелегална среща цацата и компания.Той е основния лапач от ктб,но пълна тишина по въпроса.Той раздава порциите,а другите слушат и козируват.

70

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

69

До 74

преди 4 години

А Фандъкова по -голяма *** и Комунистка ли е,че може да е Кмет?

68

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !