16

Анонимен

преди 4 години

До 15по селата почти всички се занимаваме със земеделие от 6-7 годишни. Това не значи автоматично че от всяко дърво става с,вирка и това е повече от очевадно от нивото на което е земеделието ни. "дали семейството му не си изкарват хляба с това?" - ако се занимаваха с череши, той по-скоро щеше да им помага отколкото да развива нещата сам. Значи се занимават с друго. А като видях някои от дърветата в репортажа, май е наел стара градина с много липси в нея и е пресаждал липсите.

15

До14

преди 4 години

До14А ти помислили щом момчето е тръгнало да се занимава със земеделие от 6-7 годишен, дали семейството му не си изкарват хляба с това? Или той просто ей така си е купил земя , със спестени от закуски пари и си е насял дръвчета там. Според мен, то си има достатъчна добра основа да продължава да се развива в това, което му харесва

14

Анонимен

преди 4 години

До 13аз съм един от тези дето му "правят сметка", само че съм му колега така че остатъка от коментара ти не важи. То хубаво му е хоби, но ако иска да му стане професия, е тръгнал по грешен път. От както свят светува, хората не се хващат директно да правят нещо, а първо чиракуват. И има солидни причини за това. Много от грешките които ще направи могат да му бъдат спестени ако човек с опит го учи. А ако този при който чиракува е некадърен, пак е по-добре да се учиш на чужди разноски отколкото на

13

Анонимен

преди 4 години

99 процента от пишещите не могат салам на куче да дадат, обаче коментират момчето как си гледа градинката, че чак и сметка му правят.

12

Анонимен

преди 4 години

До 12така като те гледам ти си този дето се подиграва... с историята ни и вековните ни борби да имаме собствена писменост.

11

Диан

преди 4 години

Браво, младо момче! Продължавай да се трудиш! Ти си пример за връстниците ти!

10

Легендата

преди 4 години

Градинарството не се измерва само в пари. То псвобождава от стреса, правиш нещо полезно и ядеш храна, която знаеш с какво е пръскана. Ябълките са сравнително издръжлив плод и до пролет ще има поне тях. Представете си, че утре стане война или пък банките затворят. Ще се молите за повече такива хора. Да не говорим, че момчето на тези години като има един декар, след 20 може да има един хектар.

9

Анонимен

преди 4 години

90 дървета.... тоест 1 декар. Около 800 кг череши на година. Парите няма да му стигнат само осигуровките да си плати. Тоест не виждам какво толкова е станало че чак да се пише в медиите за казуса. Все пак, пожелавам му успех.

8

Анонимен

преди 4 години

До Дърт овошкарТи чете ли статията?Това му е хобито.

7

Дърт овошкар

преди 4 години

От тия 90 овошки, я изкара 1000 лева, я не като приспадне разходите. Даже без да броим труда му. 100 кинта на месец.

6

haha

преди 4 години

поредния млад мериндж... ъъъъ фермер дето си няма понятие от земеделие, айде нема нужда...

5

Анонимен

преди 4 години

Браво! Да е жив и здрав! И дано успее тука, иначе на запад го чакат чиниите или марулите.

4

Промит мозък

преди 4 години

Пореднара измислена сълзливо-бодряшка история.

3

Анонимен

преди 4 години

Да се пази от романови като дойде време за бране на реколтата.

2

Анонимен

преди 4 години

дано все повече такива млади хора

1

а

преди 4 години

Дано успее да превърне хобито в добри доходи.