15

Илиян

преди 4 години

Много си смел зад клавиатурата страхливецо!Д-р Даскалов е най-добрия очен лекар!А, ръководената от него болница ПЕНТАГРАМ, се отличава с добри професионалисти!Също с отлично отношение към всеки пациент!Въпросната пациентка има дефектно око, и иска да стане на 30 години!Е, нема как да стане!Даскалов е вълшебник ,но да я направи 30 годишна.......................

14

бай оня

преди 4 години

На самата снимка, горе вляво се вижда уеб адреса на медицинския център. Пентаграм.

13

Шопо

преди 4 години

Тук един твърди ,че МЦ е Пентаграм ! Аз съм си оперирал катаракта и на двете очи при д-р Даскалов. Едното око още през 2010 ,когато работеше в болница Токуда,а второто око през 2014 вече в Пентаграм-нямам никакви оплаквания.Може да има някакви нарушения в конкретния случай,но не бива да се правят обидни квалификации за д-р Даскалов.

12

Легендата

преди 4 години

Който, често ходи по болниците добре знае за какво става въпрос. Дори най-голямата дреболия може да те съсипе.

11

бай ганю

преди 4 години

ама всичко е наред тук на балканите при нас е така,нима някой иска да имаме подобна на лошия запад не мафиотска здравна система,а нееее ние тук така сме си свикнали по нашенски и не искаме по различно функционираща система за да не прилича на онези от гадния развален запад,ако нещо се получи още от първия път без последствия то на *** няма да му е конфортномоля не закачайте добре работещите лекари не им разваляйте рахата

10

знам

преди 4 години

Болницата се казва Пентаграм-частна е и се менижира от мошейника Даскалов-мутра от Ботевград.Всички частни болници източват касата по същия начин а НЗОК се прави че не знае...ха.ха.

9

void

преди 4 години

Дайте им повече пари...

8

Анонимен

преди 4 години

Една хоспитализация - две епикризи! Ами какво по-хубаво от това, и екстри, и бонуси - а без хич?Ако не беше толкова страшно, би било дори достойно за виц.

7

Анонимен

преди 4 години

НЗОК служи за разплащане, конкуренцията и изборът на пациента се извършва в лечебните заведения.Лобистите искат да заменим универсалната усуга и разплащане, с купонна система в здравеопазването.Всеки застраховател ще издава купони за своите картелни болници. Все едно да сменим портмонето с парите с няколко портмонета с купони и да избираме едно от тях.Искат да въведат купонна система в здравеопазването, да унищожат конкуренцията и изборът на пациента на лечебно заведение и специалист.

6

Анонимен

преди 4 години

Едни пари се усвояват и после вечно няма пари.

5

Анонимен

преди 4 години

лекарите в бг се учат върху пациентите, но май не разбират много...

4

а

преди 4 години

Това не е общинската болница в Павликени.Сигурно е голяма реномирана болница, за това не казват коя е и в кой град.Тази грешка е десетократно по неприятна от забранената жена в скенера. Коя е болницата или е държавна тайна.

3

Анонимен

преди 4 години

Самата НЗОК е неефективна и пълна с корупция институция. Затова прибягват до подобни мерки не малко лекари. Съвсем друг е проблемът, че някои от тях го правят във вреда на пациентите... Да се разбие този монопол и да им се разкарат чиновничетата.

2

Анонимен

преди 4 години

Докторчетата на здрави хора слагат стендове на сърцето, че едно око ли ще им се опре...

1

Анонимен

преди 4 години

толкова страшно е случващото се в болниците. Който има болен, знае