28

Анонимен

преди 4 години

Дай на твойта 14 годишна дъщеря пълна свобода. Аз, 50 годишния, ще се погрижа за останалото... Купони, коли, амфетки и т.н. и ще е моя докато не ми омръзне, тоест докато не стане 16 годишна. Тогава ще я помоля да ме запознае с някоя нея 14 годишна приятелка с либерални родители и... Знаеш. Живота е такъв. Само трябва да го направиш... Р а п о н.

27

Анонимен

преди 4 години

Най - лошото в съвременните игри и телепредавания е, че отварят съзнанието на децата за хомосексуалната пропаганда. За това има някои български шефове на телевизии и разпространители на игри, които трябва да лежат до живот в затвора. надфявам се най - после Българските депутати да защитят Българските деца и да създадат закон срещу хомосексуалната пропаганда и за защита на семейните ценности. Иначе няма нужда от парламент. Дори е вреден.

26

Ранърса

преди 4 години

До АнонименИ аз съм от това поколение... Наистина големи тъпотии играят сегашните. Ех още помня как свалях Call of Duty 1 преди 10 години, как орях в Farming Simulator, и още 10-тина наистина добри игри, които не те пристрастяваха, а можеше да научиш и нещо полезно от тях. А преди да ми вземат компютър бях на улицата, CS беше на живо но с автомати-играчки... Сега само бясно скачане с тротинетки и квичене като обезумели.

25

4000 часа CS

преди 4 години

А ходенето по дискотеките, излизането навън до късна нощ и тн.?

24

Дедпул

преди 4 години

Децата трябва да имат пълна свобода и най вече няма кой да им пречи те са деца каквото решат си правят сами не е хубаво да им се караме да ги оставим сами това е най правилното решение

23

Дедпул

преди 4 години

Децата трябва да имат пълна свобода и най вече няма кой не им пречи те са деца каквото решат си правят сами не е хубаво да им се караме да ги оставим сами това е най правилното решение

22

Анонимен

преди 4 години

21ИКскам да ти кажа, че съм виждал, как се търся ПСИХОЛОЗИ! В тая индустрия има много гнусни хора с много нгусни интереси. Един ми говореше за сцевтови палитри, които стимулирали различни центрове в мозъка по разлечен начин в различни възрастовти групи. Тези игри, които ти си играл, бяха игри правени за забавление. Днешните се правят за хипнотизиране.

21

Да да

преди 4 години

Това не е вярно. Проблемът е в родителите и ценностната система на детето. Аз как се скъсвах от Diablo, Fifa, Counter-Strike и Call of duty, завърших с пълен 10, 11 и 12 клас? Защото въпреки игрите сядах и четях по 5-6 часа на ден. Така че проблемът не е в игрите, а другаде..... В момента завършвам докторантура по машинно инженерство.

20

13

преди 4 години

На 5 години вече са му купили АиФон и таблет, да видят другите майки и татковци, колко сме по-успели. А детето, майната му. Каквито родителите, такива и децата. На улицата където живея има 2 салона за разкрасяване, фризьорски салон или както му казват. Вчера с ужас видях в единия как на едно малко дете, едва ли имаше 1, или 2 клас, му инсталират изкуствени нокти, а отпред майката беше паркирала новата Г класа. Видът *** е обречен на изчезване. На практика родители няма.

19

Анонимен

преди 4 години

CNN=Fake News

18

Анонимен

преди 4 години

Вижте и какво играят.PUBG, Fortnite, Heatstone, LoL ... това са си игри, които са просот дигитален хероин. A после следват милион и едно копия на Candry Crush, kойто само протягат ръчица през 2 минути и кават "Дай 3.80 лева за джемове". Давате на детето си, да се пристрастява от рано, което е пагубно по-късно в живота. Аз съм от пъртовто поколение, което имаше конзоли, компютри и телефони с игри, и половината ми набори, макар че са на по 25, са изключитлено незрели, а доста са вече родители.

17

Анонимен

преди 4 години

ДО 10Ако трябва да бъда честен, ще получат повече, отколкто получихме за последните 20 години ...

16

Таню

преди 4 години

"при тях се наблюдава некачествен съд"... Нов връх...

15

Аааа

преди 4 години

Най-младият студент:11-годишно момче от Асеновград следва програмиране.

14

Анонимен

преди 4 години

Пуспакм детето да играе само на нинтендото. Там поне няма нонстоп мозъкопромиващи (не не е дума и да съчиних си я ...) реклами, а има и филтри, така че знам какво сваля. И доста от игрите са забавни и са си баш за деца.

13

Анонимен

преди 4 години

За телевизията, особено ако се гледат по-комерсиалните такива, съм 100% съгласен. За компютърните игри - не съвсем. Дори в някои случаи по-скоро ще действат обратното.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11В интерес на истината, затова си купих книга по висша математика, когато бях на 13.... Сега, че не я захапах 4 години ... това е друг върпос.

11

Анонимен

преди 4 години

Е те просто не знаят, че игрите се произвеждат в следствие на образованието. Ако знаеха щяха да учат постоянно математика, за да се произвеждат повече игри...

10

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте Слави да пусне детски канал където да има реклама ще получите шоколодово яюце ако родителите ви гласуват за моята партия.

9

Анонимен

преди 4 години

До до House M.D.То българката дума телевизия си прелича с английскатаТака че и тя не много българска.