16

Възмутен

преди 4 години

Боже! Боже! Свършиха ли се лекарите, които да коментират и да предлагат промени в здравната реформа, та непрекъснато се кани по всички възможни телевизии и то многократно проф.Начев-медикът милионер,най-боготия, най-облажил се сред лекарите от съществуващата здравна система и от така определени стойности на пътеки! Поканете някой който не взема по стотици хиляди/навярно за да натрупа тези милиони/, а лекар трудещ се със заплата 800-1000 лв.

15

Стефанов

преди 4 години

Правиш ли разлика между техника и медицина....То всичко е високи технологии... Какво пише на дипломата ти...Колкото до хирургията ...това "занаят който трябва НЯКОЙ ДА ТИ ГО ПОКАЖЕ как се прави...."Намекваш за пари а за отговорности .....Лице което обърка пациент какво трябва да му се случи - Знаеш ли че в БГ има 430 болници от които минимум 100 са излишни ....За измамниците какво ще кажеш

14

Ганев

преди 4 години

Въпросната фигура е С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И БОЛНИ АМБИЦИИ. Това е факт....Крайно време е да резбереш че понятие СЛОЖНОСТ ПРИ ВАС НЯМА....Демонстрация на какво ли не ...Интересно - кажи колко пари си завлачил от държавния сектор !!!!!

13

Ганев

преди 4 години

Тази персона да спре да говори за медицина....Той знае ли че ДОКТОР преглед не прави а техника. Знае ли, че лицето което прави е един ОПЕРАТОР и ако не може да прочете резултата ????...Знае ли че над 80 % носители на мед. дипломи вършат ЕЛЕМНТАРЕН ТИП дейности...До кога ще се толелира тази кастаМедицината се била много развила .От кога техниката се счита за медицина.... Тя не се прави с хапчета - консултации...Понятието медицина отдавна е ИЗТЪРКАНО. Корекция - при грешна диагноза ГЛОБА -1000 л

12

Анонимен

преди 4 години

Болниците а пълни с пациенти, проблемите на които могат да се решат в доболничната помощ с много по малко средства. Системата ги праща там като налива пари в болниците и недофинсира доболничната помощ. Лекарите не искат да работят за държавни и частни болнични олигарси, но са принудени защото са без алтернатива

11

Timi

преди 4 години

За жалост в България стана така че и лекарите станаха търговци и започнаха да се пазарят като на пазара явно всичко минава през Търговия и пазарлък

10

Барам 50к

преди 4 години

Нали Барам 50к в Паарджи и слагам стендове за без нищо ко ме боли касата .. от касата в касата и от там в джоба и газ по екскурзии

9

Анонимен

преди 4 години

Верно ли е, че този с прякора "генчо поршето" прибирал по 700 кинта за преглед?

8

Анонимен

преди 4 години

До професора Най- голямото безобразие е, че и частните болници се дотират от държавата!!! В същото време държавните болници са търговски дружества. Оксиморон. Лобистките закони управляват системата. Не е лошо някой да се разрови и да рязследва колко от депутатите , политиците и техните близки имат интереси в здравеопазването. Ще се хванем за главата.

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя па за кво реве за пари. Голем наглец ей.

6

Професорът

преди 4 години

Иска цени на пътеките,по -високи от Германия,да се покриват от вноски на хората,с доходи много по - ниски отколкото в Германия.Затова системата не издържа.Нека си направи частна клиника и да си сложи пътеки от500000.Но без да работи с НЗОК. Да видим колко е велик.

5

Анонимен

преди 4 години

Милионерът в държавна болница, с десетки имоти, милиони в сметки и т.н. В държавата с най-висока смъртност и демографски колапс парите за болниците все не достигат! Май не достигат за все по-големите ви джобове.

4

Анонимен

преди 4 години

Болница"Света Екатерина".Тази болница още ли съществува?

3

Анонимен

преди 4 години

Докторът открито признава, че документите в болниците са " с невярно съдържание"..Докато лекарите се държат като лешояди, да се радват на много "патоплогия". да се облагодетелстват от по-тежките случаи, няма да има здравеопазване, а "поддържане на пожара".

2

Анонимен

преди 4 години

Лесно му е на Начев. В неговата болница се доплаща за лечение,нищо че е държавна.С други думи-застрахователите не са готови да плащат, да се готвят болните да доплащат за лечение.А сестрите да не притеснява. Такива не останаха.

1

Анонимен

преди 4 години

Дупнишкият мошеник от Шайката на Суджуците, представящ се за лекари и получаваш заплата 36 Хил лв на месец за нищо правене в Държавна болница.