20

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул някой успешен треньор да говори че фуболистите му за *** за зеле не стават, дори и да не стават!

19

Анонимен

преди 4 години

Значи исках да не бягам от отговорност, но нямах желание.

18

Джедай Мастър

преди 4 години

Е то ако беше останал, щеше да е бягане от отговорност и нахалство. Поема отговорността и подава оставка. Пак някаква обърната футболна логика, но карай да върви.

17

Бойко спаси футбола!

преди 4 години

Избора е ясен, нека Бойко поеме националния отбор и БФС и успехите ще дойдат с подкрепата на народа и партия Герб ще победим!

16

Анонимен

преди 4 години

Няма играем и на бараж ,ще ни изхвърлят от квалификациите .

15

Най-слабия треньор

преди 4 години

Най-слабия треньор

14

Анонимен

преди 4 години

Ще играем бараж благодарение на Финландия и Гърция.

13

Анонимен

преди 4 години

Ще играем бараж за европейското единствено благодарение на Хубчев с класирането ни в Лигата на нациите миналата година. Сега познайте как се казва причината Хубчев да напусне. Беше вратарче едно време в националния, мисля че го знаете. Сега обича да пие и да хвърля чаши по треньорския щаб.

12

Анонимен

преди 4 години

Материала не става. 11 проф. Футболисти на своите позиции трябва без тактически и други установки да покажат някакво ниво. Поне базово за претенции професионалисти.На нашите им трябва не треньор а магьосник, за да сглоби от тях нещо средно на ниво проф. футболен тuм. БАЛА не е чак магьосник.

11

Ром"с

преди 4 години

Най ми харесваше Балъков от "поколението САЩ-94" и като играч и като човек,но тук не съм съгласен с него -не може да използваш 38 ритнитопковци и да казваш,че имаш матреиала "о кей" и може да се класираме за ЕП -ама никак не съм съгласен с тази негова мисъл(кой знае какво мисли действително).Тези 38 ритнитоковци които е ползвал,показва че нещата никак не са розови-наиграва се отбор от 14-16 човека+5 резерви които идват за спаринг,а не 38 .. .Това е .

10

saki

преди 4 години

Най добрия треньор доказано е този ,който нищо не разбира и въобще не се меси в играта ,на отбора. Така по естествен път ,се получава иерархия в отбора и всеки си научава къде му е мястото. Като в глутница. Пример за това е Пената, глуповат и нищо не разбиращ от стратегии, но за сметка на това не се натрапваше на играчите и си ги остави да си играя хорото около басейна по джапанки 94 г..

9

Анонимен

преди 4 години

"Вече е ясно, че 100 процента ще играем баражи. Материалът е окей и с тези футболисти може да се класираме на европейското първенство."А? Какво? Това архивно изказване отпреди 15 години ли е?

8

Boko bo

преди 4 години

Балъков с Матеус бяха най-добрите попадения. Боби се постара с техните назначения. Но и Господ да е треньор с тези куци коне толкоз. 94г. бяха плод на десетилетия комплексна работа във всичко 1но направление. Нещо, което и сега се практикува в гнилият Запад, но тук се разсипа като комунистическа приумица. Разпадът едва сега започва. След 10г няма да има хора работещи по свястна методика. Свиквайте. Това е само началото и всички ние го причинихме.

7

Анонимен

преди 4 години

ЕС унищожи и спорта ни евала Тикви сега вие играйте, ако тия момчета не разбират дето са обиколили света и всички футболни клубове, кой разбира. Айде чекаме победи.

6

Най-слабият треньор

преди 4 години

Когато фактите говорят дори гьонсърат с огромно самочувствие като Балъков трябва да замълчи.Фактите:6 мача ръководи националния отбор 9 5 загуби и едно мижаво равенство 0:0 с резервите на Черна гора.Косово ни унижи насред София, а Англия направо се изгаври с нас.По-слаба серия на националния отбор не помня от 50 години насам !И след всичко това "звезделин" Балъков има наглостта да говори ?!Да се скрие в миша дупка и да проумее, че от добрите футболисти много рядко става и добри треньори.

5

българин

преди 4 години

всишки от 1994 вън от БФС ! Бербатов , ПРЕЗИДЕНТ на БФС !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Ех Балъче,Балъче расистките прояви на стадиона определено не бяха плод на самодейност на шепата младежи!

3

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че тъй щеше да стане там имаше и вегани ядяха банани и хвърляха обелките дето им падне. В ЕС и САЩ най-лошото е да си бял човек, ако си облечен в черно си расиcт, ако ядеш банани си расист, ако си хетеросeксуалeн си сексист, ако си *** не си гей а от третия пол. Абе нямаме ли права бе ? Политиката даде отражение и на спорта. Футболистите видимо бяха притеснени. Гледайте със Кобрата какво стана... Утре как Кобрата ще иде някъде да играе и да печели титли ?

2

Берач на души

преди 4 години

Нищо не става от всички ви, едни пиянки, Махайте се всичките!

1

Анонимен

преди 4 години

Не ставаш Бала ...Постоянно сменяше отбора и показа тактическа слабост .Кой ви даде дипломите на тебе и Ицо за треньори.