5

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

4

Вяра Димитрова

преди 4 години

Това ,че е изтеглена рибата е добре,но не е достатъчно.Трябва да се издири фирмата-вносител и да ѝ се забрани да работи.Всеки хранителен продукт -внос трябва да има сертификат за произход и безопасност.Къде е ветеринарният контрол???

3

ало дебила

преди 4 години

охладена риба или месо няма никъде в света . Всичко е било замразено и след това ти го размразяват и продават охладено. Рибата веднага като се улови и се замразява дълбоко иначе как ще издържи транспорта до магазините бе умник .

2

Анонимен

преди 4 години

В България се продават основно *** от цял свят.Всичко качествено произведено в Бг се изнася а се внася трето качество, с изтекла годност и фалшиво...........Гарантирано от Боко-тиквата.

1

Анонимен

преди 4 години

Аз дори и кучето си не бих хранил със замразената и консервирана риба която се продава в България. Особено скумрията е чиста отрова.Риба се купува само прясно уловена най добре да е жива или в най лошия случай охладена.То и за месото важи същото. Видиш ли замразено консервирано вакумирано - стой надалеч! Не се подлъгвайте от цената, не си мислете че спестявате нещо.