20

ПроСоТо

преди 4 години

мдааа.."Молчат,не розсуждат!"....Или девиза в Австроунгарската армия:-"Затваряй си устата и продължавай да маршируваш!".....СИМПАТЯГИ!!!

19

ПроСоТо

преди 4 години

еее!..Пак "палец долу"..Без мотивировка,без опит да докажеш мнението си..Това е жалко,все пак темата НЕ е в областта на "политиката",та думите да нямат никакво значение....но по инерция,ако питам "несъгласния" защо е несъгласен,той ще ми отговори.."Ами така,не съм съгласен"....Просто,както е казал шопа:-"Такова животно нема!"..Но нищо...Изглежда много се вживявам в някои подробности тука...

18

Анонимен

преди 4 години

Айде стига ве! И до космоса ли се докопаха тея феминистки! Не им стига, че унищожават цивилизацията, ами и космоса сега ще рушат...

17

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименда,и аз отначало реших че е отражение от Земята...Но после се вгледах по-подробно.Напр. :-Обърни внимание на централния "сандък" отзад!..Горната,страничната ,и предната стена са напълно еднакво осветени!!!Това означава,че светлина е идвала ОТ ВСИЧКИ посоки и при това с една и съща интензивност!Нама и намек за някакви сенки..Как става това?..Дори и тук,на Земята има сенки,въпреки разсейването от атмосферата,а там...?..ей за това изпитах съмнение за достоверността на снимката.

16

MGTOW

преди 4 години

Ще ни изтрепат тея патици, ама нищо, важно е еманципация да има.

15

noFreeman

преди 4 години

чак накрая на смешната статийка е написано, че американските кукли са там защото руснаците са ги закарали... статията лъжливо насочва че едва ли не НАСА е там... смях... убийците на индианци нямат двигатели за космоса... ето това пишете... ама НЕ, защото бият да се казва истината!

14

човек

преди 4 години

На всички, които се чудят как така може да се нарича излизането на две жени в открития космос историческо събитие искам да кажа няколко думи.Пробвайте вие да се навлечете в нещо подобно на космически скафандър, а после постойте 6 часа, колкото са стояли те, без да правите нищо, ей така!Без да работите, без нищо. Пък после пак си помислете!Шест часа работа, без да мрънкат - ако те засърби носът търпиш, защото няма как да се почешеш! А да не говорим за нещо друго...

13

Анонимен

преди 4 години

*** завижда, по-далече от Слънчака не е стъпвал.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако са и гаджета...Пък ако се върнат и с дете ... съвременна идилия

11

Хюстън

преди 4 години

Не успях да взема думата от тия две патки

10

Русия

преди 4 години

До 5 анонименЗа наркоманците и туй вече е постижение.Добре, че са руснаците ,че и тия технологии да видят.

9

Анонимен

преди 4 години

По времето на соца беше напълно нормално жените да следват в университета и да стават лекари, инженери и т.н. И никой нито се е замислял нито е коментирал. Просто е било нормално. Не разбирам защо на запад имат такова вманиачаване в такива т.н. *** теми. Понеже някои жени имат самооценка неотговаряща на мнението на заобикалящите ги, те си мислят, че биват дискриминирани.

8

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоНай-вероятно е "ден" ако може да се ползва тоя израз.Нещо прави сянка но тя не е абсолютна тъмнина.Не забравяй все пак че си имат осветителни тела и на външният корпус.

7

Анонимен

преди 4 години

Тва трябваше да е новина през 1975-та.Колко изостанаха за да строят глупави оръжия и опити да изравняват хората интегрират и прочее безмислици.

6

Анонимен

преди 4 години

Поне ще има кой да пусне прахосмукачка и да измие чиниите на МКС.

5

Анонимен

преди 4 години

Историческо било, че двама души от един и същи пол излезли на мисия. Егати "постижението".

4

ПроСоТо

преди 4 години

впечатлен съм!..Не знам обаче как ще прозвучи следното:..НАЛАГАМ СИ да вярвам в това,което НАСА ни поднася...Да не бъда "черната овца" все пак....Но:..-Гледам снимката и не мога да си обясня следното:-Участъците,осветени от слънцето са ясни...Дълбоката тъмнина на открития космос отзад е ясна....НО:-От къде е дошла тая разсеяна светлина,благодарение на която се виждат макар и леко осветени панелите,като..там няма въздух?Защо се виждат панелите?-Не са осветени от слънцето...та?

3

Анонимен

преди 4 години

ще има проблем с паркирането

2

Анонимен

преди 4 години

До Мишо ШнадотоМомче, 2013 мина преди доста време. Това с кухнята е турбо изтъркано ...

1

Мишо Шнадото

преди 4 години

Айде, отиде станцията. Чакай, чакай, какъв е тоя космос в кухнята?