8

Пецо

преди 4 години

За първи път чувам че има профсъюзи в България .На един приятел му казвам че има кодекс на труда и той ми отговаря Ние сме частна фирма . И сега се питам За Кого и за Какво са тези провсъюзи ?

7

Анонимен

преди 4 години

8 часа е раб.ден само на чиновниците.В частния сектор се работи 10-12 часа, 6 дена в седмицата и извънредния труд се крие от работодателите, и не се заплаща. Синдикатите и ИТ го знаят, но мълчат, защото са заедно с бизнеса.ИТ и Синдикатите прикриват феодалите при ограбването на работещите.

6

Анонимен

преди 4 години

8-часовият работен ден е наследство от социализма, което трябва да се премахне и да се въведе капиталистическият 12-часов труд.

5

Гробокопач

преди 4 години

Вижте, ние не работим. Има няколко причини. Първата се казва Бойко Тиквата. Втората е, че 8 часовият работен ден е често 12, 15 или 22 часа. Трето, наемният труд често не се заплаща или се заплаща лошо; Четвърто: ако посатвиш на една везна работата и свободата, свободата винаги тежи повече. Затова, ако ГЕРБ спечелите местните избори с девиза: "Арбайте, арбайтен, арбайтен" с това само ще докажете, че българинът винаги е бил роб! Да живее Свободата! Слава на Тангра!

4

Анонимен

преди 4 години

И Иван Нейков е от бившите,,профсъюзи,,

3

ПроСоТо

преди 4 години

..навсякъде по света.Само в Подопечната Територия така наречените "профсъюзни лидери" си битуват в огромен КОМФОРТ,непритесняващи се за каквито и да било проблеми на работещите...Само от време на време се мяркат по медиите,колкото да "легитимират" съществуването си..

2

ПроСоТо

преди 4 години

не разбрах:-"Алтернативата" на осемчасовия работен ден е..10-12 часовия?Някой разбра ли нещо от кудкудякането на тоя ОТДАВНА КРЕЕЩ В СЯНКАТА на така наречените "профсъюзи" елемент?Тоя дали е брал ягоди в Британско?.От кога не е помирисвал някаква истинска работа,освен аромата на принтерната хартия в офиса си,от който излиза само за да иде до тоалетната?"Профсъюз"...И това понятие съсипаха нагаждачите-кариеристи..Истинските профсъюзни лидери са били и арестувани,и притискани навсякъде по св

1

Анонимен

преди 4 години

Немогат нищо, нямат образование, нямат професия, по цял ден обикалят кафенетата, крадат от родителите си пари за дрога. Не ви ли е познато. Стотици хиляди са такива. Рожби на Слободата и демоникрацията. Ако незнаете къде да ги откриете попитайте дилърите на дрога те ще ви кажат но с малко кютек.