54

Анонимен

преди 4 години

Бокича е в немилост и изолация! Гледам и новия посланик на сащ е тук, таааа много интересно ще стане сега. Сега, Бокича се чуди тази от старите ли администраори или от новите? Защото, ако е от новите, съдбата му е доста под въпрос! Много сложно стана за него и съвсем ще си разплет чорапите:))

53

Краси

преди 4 години

СССР отмъква разбойнически българските архиви м.9.1944г.Крайно време е руснаците да ни ги върнат!!

52

Анонимен

преди 4 години

Руския е агресор - в момента води две войни на територията на чужди страни !

51

Анонимен

преди 4 години

Путин е персона нон грата в България !

50

Саманта Габриел

преди 4 години

Ние външен министър дефакто нямаме. Имаме кукла на конци. Каквото и кажат от Козяк -американското посолство това казва. Може да е лъжа но тя затова взима пари за да е послушна. Срам за България е тази жена говори обратното на това което мислят 95 % от българите.

49

Русофил

преди 4 години

Не може такива "конструктивни" ала-бала! Или братско сътрудничество - или никакво!

48

sd

преди 4 години

Никакво договаряне не може да има с руснаци (РФ- ресурсната федерация). русия иска само подчинение и васалитет. Докато има русия няма да има България.а русоидите да припомня че България е цлен на НАТО и ЕС, така че няма как да се ''опъва'' както искат русоидите на решенията на тези организации, защото това са общи решения. Близо 2 милиона българи живеят в западни държави от ЕС, не знам колко са заминали за вон-ящата руска кло-ака, дали има и 2 хиляди.

47

ни са знай

преди 4 години

За какво ни е конструктивното сътрудничество, не може ли сътрудничеството с Русия да бъде обикновено?

46

Нищо ново

преди 4 години

От отговора на един *** въпрос може да се разбере доколко искрени сме в декларациите за конструктвно сътрудничество с Русия: Ако от САЩ или от НАТО (което е почти същото) поискат да разположат у нас американски ракети, насочени срещу Русия ние ще се съгласим ли?Въпроса е ***, но отговора - с повишена трудност. Но при толкова п'родажници сред управляващите е ясно какво ще отговори правителството на Бойко.

45

Анонимен

преди 4 години

Равноправен диалог... Какво можеш да им предложиш, което да го нямат? А какво нямат те от каквото се нуждаеш? Тази се опитва да играе като големите за пред хората, но като дойде време опашката и ще бъде или високо вирната с нещо под нея, или между краката подвита и проскубана... Боко проигра един от малкото шансове, които имахме за по - добър живот. Сега тая ще му оправя бъкиите...

44

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ha ha ha !!! Zashto Zaharieva ne iska "ravnopraven I vzaimnoizgoden dialog " sas Amerika I sas stranite ot ES ?!?? Ami tam e "kakto se razberat nachalnicite "....a na Rusia se dravchi is I vaobraziava ,che shte I mine nomera ?!?? Vatreshnoto mi useshtane e ,che I tia shte si tragne prdsrochno kato Magnolii !!! Rusnacite niama da si gubiat vremeto s pishman psevdodarjavnici !!!

43

Анонимен

преди 4 години

Хем НАТО, пък в добри отношения с Русия ??И веднага вадим кирилицата, Шипка и тн....Този номер не минава !!!!Каквото и да решат нашите прозападни ***, нищо не зависи от тях!!!!!Съответно тази на снимката ще си направи екскурзийка и шута обратно в *** !

42

Кармен Младенова

преди 4 години

Конструктивно сътрудничество с нас? Когато премахнете чуждите военни бази,излезете от Нато,спрете да ни плюете и критикувате,забраните всичките тия партии и враждебни организации и свалите и вкарате в трудови лагери цялото това "правителство"...и когато приемете нашите условия за конструктивно сътрудничество! А до тогава вие сте наш враг и неприятел...

41

Анонимен

преди 4 години

Bulgarite spirat da plastat zdravni vnoski v korumpuranata monopolna zadaljitelna zdravna bg kasa s ogromni dupki kato na kraveshki kashkaval....i poveche niama da imat problem s monopola na zdravnata kasa...spirat da iadat kashkaval s golemi dupki...minavat na siriiska zdravoslovna systema hranene...

40

Анонимен

преди 4 години

"Нито дискусиите около датата 9 септември 1944 г., нито разследването срещу национално движение "Русофили" са тема на двустранните отношения с Русия. В дневния ред на отношенията между България и Русия има сериозни теми и аз очаквам, че именно те ще бъдат обсъждани..."------------За подобен род ред на мисли има популярна сентенция:"Кюфтетата отделно, мухите отделно."За съжаление в природата и в човешките взаимоотношения не е така.

39

Анонимен

преди 4 години

Възгрозна ..., Путин изобщода не се занимава с тозигерберюшки крокодил.

38

Анонимен

преди 4 години

България искала конструктивно сътрудничество с Русия.Звучи смешно.От кого го иска?Българското правителство за всяко свое действие иска разрешение от Пиндостан.Българското правителство трябва да иска разрешение от Пиндостан за конструктивно сътрудничество с Русия.

37

Анонимен

преди 4 години

А защо не е написала, че повремето на социализма с помощтана СССР в българия бе създаденаи промишленост. За това в грoзната кратунка няма ум.

36

Анонимен

преди 4 години

Главният координатор на русофобитее банкянското ***, началник на тазигрозница на снимката. Сега покрайизборите решил да кани Путин.

35

Анонимен

преди 4 години

Москва не вярва на герберюшкисълзи -- и много добре прави.