13

Анонимен

преди 4 години

До АнгелКърджали пък какво общо има с каталунците? Ако имаш предвид хората с мюсулманско вероизповедание то те не са турци, а българи, потомци на онези сменили вярата си през 500 те години "приятелско присъствие".....

12

Анонимен

преди 4 години

драскачите у форума - мишки, излезте на улицата, какво се криете за скапаните си клавиатури и монитори?!? страхливи женички сте всички до един! за туй ще е скапана държавата и Лойко и Дебелян ще колят и бесят! щото сте сички едни ***!

11

Вълчонелегалнототахи

преди 4 години

Къде е плачещата мадона Росто Стоичкоф да помоли оуефа и вифа да изхвърлят барсолона и каталониа и мадрит за 5 - 6 години от футбола като инглезите са били направили

10

Анонимен

преди 4 години

SVOBODA ZA KATALUNCITE SVOBODA ZA ROMITENEZABAVNI SANKCII

9

Анонимен

преди 4 години

Гледайте и се учете как се прави оФце. Това е Народ това е единство това е Демокрация. А вие какво сте. И овце не сте щото овцете ходят заедно и се пазят една друга. Вие по скоро сте Вълци Единаци. Но от вълците без зъби с ченета.

8

Анонимен

преди 4 години

САЩ да бомбандира Испания, както бомбандира Сърбия.

7

яз да изокам

преди 4 години

Свобода за Шопландия!Свобода за Тракия!Свобода за Добруджа!Мразим България!

6

Анонимен

преди 4 години

Е ,те това е Народ ! Е,те това е протест !а ние мешунгери

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Путин да изпрати незабавно руската авиация да бомбардира Мадрид.Руският президент трябва да защити правата и свободите на каталунците, които очевидно се потъпкват от централната власт в Испания.Така прави евроатлантическия свят начело със САЩ в други части на света.Защо примерно в Ирак и Сирия да може, а в Испания да не може ?Ще кажете, че Испания е в Европа ... ?А, къде беше Югославия ?

4

Анонимен

преди 4 години

Каталуния има право на автономност от 2001 г тия осъдени са несправедливо осъдени. Испания погази собствените си закони и държи незаконно цяла Каталуния като заложници.

3

Гурбетчия

преди 4 години

Дано знаят какво правят.

2

ПроСоТо

преди 4 години

бре!..Най-после любимия ни сайт са престраши да покаже .."некои неудобни ФАКТИ"...."По-добре късно,отколкото никога"..

1

rusnak

преди 4 години

Хубаво е да покажете групички неофашисти които зигват на протестите (явно провокация), междо другото. Иначе Каталуния направи своя избор като Косово и Донбас.