54

Анонимен

преди 4 години

С главата е нефред

53

yes

преди 4 години

трябва да се забрани банките да имат политически условия, не може да поставя политически искания срещу заема - ей ви пари, ама отрежете пенсии, здравеопазване ала бала, не така, да се гласува закон и да се криминализира а такива да заминават в затвора

52

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден ли ще ни натрапвате тази неприятна, слагаща се на всички жена!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Предполагам са я назначили за да се избегне сексуалното насилие от страна на Тръмп ;)Няма опастност човека дори да поиска да и бръкне под полата.Майтапа на страна, тя Меркел не може много да му се опъне, дето е Канцлер на Германия, та нашата калинка ли... За какво точно са я назначили? ПРЕДПОЛАГАМ ДА ОБИРА ШАМАРИТЕ ЗАРАДИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВА...

50

Анонимен

преди 4 години

сталинка която я пробутват цял живот защото е удобна кифла за тия дето реално взимат решенията срещу Тръмп. О да това ще е интересно

49

Анонимен

преди 4 години

Този *** не заслужава да бъде обсъждан, Тръмп е трън в очите на такива отпадъци.

48

За широката публика

преди 4 години

Тръмпецот може да я убие като муха с вестник - само трябва да се обърне към нея на някой международен форум с истинското и име по рождение. Всъщност задкулиситето знае отлично това,но широката публика по света не.

47

не може да бъде!

преди 4 години

Въпреки дитирамбите за възхваляване на МВФ,в информацията на Ханделсблат все пак между редовете се чете истината -дали заради влошените международни отношения или по други причини,доверието в МВФ е на нулево равнище ,организацията е в криза,бих казал дълбока,и сега г-жа Кристалина ще трябва да положи големи усилия за спасението и /казано политкоректно от Ханделсблат/ .Считам,че от нейните усилия може да произлязат само козметични промени -МВФ е неизлечимо болен и умира!

46

Анонимен

преди 4 години

...С чар Лагард...Тая има чар на бетонна перка от Игнатиев!Доминик Строс-КанЗнаете ли за какво напусна тоя - подкупи и млади жени!Да живее МВФ и ЦК на БКП - гласувайте за ГЕРП.

45

ПроСоТо

преди 4 години

МВФ е една ПАРАЗИТНА организация,създадена да контролира ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ някои "парични потоци"МВФ НЯМА собствена валута,той просто "администрира" валутите на другите..И основно-"гущерчетата" на ФР..Определено функциите му отслабват..това е ясно и на неспециалистите.За това,преди да го задраскат,туриха тая фигурантка за "началник на Фонда"....

44

Анонимен

преди 4 години

Тръмп няма да я вземе тази и за масажистка. Тръмп си има прекрасно семейство бизнес и президенски постове. Даже ще я подмине тая като Грета Тунберг.

43

Анонимен

преди 4 години

Боже,Боже!Тая п***ттка не можа да вдене,че щом я поставиха начело на тази структура,значи тя си отива вече в Историята.Залязва с ускорени темпове!Пявяват се нови икономически и финансови центрове,възникват нови валути,даже светът усилено преминава към търговия с националните валути.За какъв,"такъв" им е един "бандит",като МВФ,който заради някакви си виртуални пари,да кара държавите да си рушат икономиките под негов диктат,чрез исканите задължителни "реформи"!!Това време вече свърши!Толкоз!п***ттка!

42

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е припаднал в Белия дом от страх, редица доктори и Нобелови лауреати по ядрена физика се опитват да го свеcтят от обзелата го паническа атака.

41

Анонимен

преди 4 години

Нащо бабо противник на Тръмп- ха ха ха -виц на деня !марионетка на конци ,заучила малко фрази и ръкомаха като на слабоумни -това е жестикулиране от учебника по психология за 8 клас.

40

Анонимен

преди 4 години

САЩ е най-големия донор на МВФ, ако Сталинка желае да остане на поста, ще трябва да върти опашка пред Тръмп. Ако тръгне да хапе ръката която я храни, ще има бърз шут в гз. Така, че статията е буря в чаша вода.

39

Анонимен

преди 4 години

Тая да не би да заплашва Тръмп със валутна война, купувайте си рубли лева скоро ще се скапе. САЩ ще ни размажат като чyмаво прасе.

38

Анонимен

преди 4 години

Тя не се ли казва Сталинка?

37

Анонимен

преди 4 години

Кристалина ПРЕЗИДЕНТ на САЩ! Ето тя е демократ, жена, от малцинство. Перфектна е! Само си я вземете и повече да не четем за нея и нейното слагачество, моля! Тази жена е обида за всички жени борещи се за позицията си и за ценностите си. Нещо като Хилари, ама в БГ вариант.

36

malart

преди 4 години

Аз залагам на Тръмп да бие Сталинка, защото не е пионка

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38И виртуаните пари ще са техни.