24

Анонимен

преди 4 години

Тези британци... Какво ли не ги гази - че не беше новичок, че не бяха буширов и другия, че не беше брексит, че не им умря принцесата в катастрофа точно преди да се ожени за брадат и да направи принцовете братя на брадатите... Ай стига, че ми писна от малоумие.

23

Анонимен

преди 4 години

Frenskata gilotina v deistvie.

22

Аз

преди 4 години

Забравили сте притчата за хан Крум и синовете му!! Не знам дали САЩ или Русия стои зад това но разединена Европа не е в наша полза!! 🙄

21

Анонимен

преди 4 години

Angliiskite migranti nalaziha po afrika i asia

20

Анонимен

преди 4 години

Ето до какво водят референдумите. Глупавите винаги са повече от умните.

19

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв е този оптимизъм, че курса на паунда се вдига последната седмица. Вероятността да отхвърлят "плана на Джонсън" е много по-голяма от колкото да го приемат.На практика въпреки някакви илюзорни опити да няма граница мвжду Северна Ирландия и Ирландия, това едва ли може да се реализира. Та те сега не си плащат мито за неевропейски стоки, които препродават директно от бившите си колонии или просто от Азия, Африка и Америките, а се очаква после всичко да е наред.Прощай Борис...

18

Анонимен

преди 4 години

Тез пак ли са на тоалетната чиния и напъват? Кафа систир от запечени!!!

17

Анонимен

преди 4 години

драмата е друга ,защо са живи българите които работят в Отровно общество ! Помня още като малък как си откриха гнусния офис под паметника майка България в Плевен !

16

Ром"с

преди 4 години

3 години върви този сериал и вече започва да омръзва,макър и с нови артисти.

15

Анонимен

преди 4 години

ЮРОДИВИТЕ И КОПТОРИТЕ.

14

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ще си ходят, няма да си ходят ...*** си, ела си ...Сери, опери ...Няма такъв цирк !После плюйте по Путин, Ердоган и китайците. Те да не са луди да вкарат държавите си в тая лудница ?!

13

Анонимен

преди 4 години

Ингилизите са най големите лицемери на планетата. Този път обаче няма да им мине номера. Европа ще устои. Да се махат по бързо, и да се изчисти ЕС от лобитата им.

12

Анонимен

преди 4 години

Тереза Мей явно не e познавала как функционира ЕС. Брекзит без сделка означава, че ЕС губи пазaра за хранителни стоки в Англия. Борис Джонсън се оказа леко по-грамотен, дано си изиграе картите човека. ЕС няма нито един коз и ако се паенти ща плащат и мито и визи за студентиете и ред други щуротии. ЕС е слаб съюз управляван лошо можехa да си търгуват с Русия и да си внасят евтин руски газ. На зъл съюз - зъл Брекзит.

11

43

преди 4 години

Европа се застреля сама! Доминото тръгна да пада!

10

до 4

преди 4 години

Може ли Путин да не е виновен!?

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапомня много на превземането на СССР отвътре, падането на Берлинската стена, кой стои зад всички падения и преврати по света ? Наскоро Тръмп да е ходил при английската кралица и там да са го посрещали лейбъристите със едни надуваеми кукли с неговия лик. Е сега Тръмп ще включи консервите и торите Лейбъръстите ще бъдат екстрадирани по родните си държави някъде в Руанда и Нова Гвинея и Занзибар и Пакистан.

8

додо

преди 4 години

Англичаните разбраха ,че ЕС им пречи и си отиват,следващите са Каталуня ,Фламандрия, С .Ирландия и.тн. Ще останем България и Румъния !

7

Ludoto Lenche

преди 4 години

...verno goliama drama !!! Tsirk za prostoliudieto !!!Vsichko otdavna e resheno !!! London sititi,Vatikana I shtata Kolumbia !!! Nishto ne e sluchaino !!!

6

АнонимеН

преди 4 години

ГЕРМАНИЯ ВНАСЯ 200 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА 7 ГОДИНИ В БЮДЖЕТА НА ЕС ОТ КОИТО ПОЛУЧАВА САМО 100 МИЛИАРДА!!! С ОСТАНАЛИТЕ 100 МИЛИАРДА ЕВРО ТЯ ИЗДЪРЖА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕС СПРЯМО ТОВА КОЕТО ВНАСЯТ!ИЗВОДА Е, ЧЕ ГЕРМАНИЯ ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЯВА ЕС ЩОТО ГО ИЗДЪРЖА И КОЛКОТО ПО-СКОРО НАПУСНЕ БРИТАНИЯ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ И НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВАТ!НО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДА ВИДИМ БРИТАНИЯ НАПУСНАЛА ЕС!

5

Дидо

преди 4 години

еххх как го овъртата , но нали знаете , че махнат ли се техния приятел (хамериканците) и чакат с отворени обятия и стане ли така ги чака голямо дране и защо не да са им слуги , ето защо го овъртат толкова много , искат голям *** да ги е*** а не искат да ги боли.