43

13

преди 4 години

Ясно е че е луда, тези които я финансират също са луди, но и онези които лобират за горивата и те не са нормални. Горивата първо че замърсяват, но още по-големия проблем е че са изчерпаем ресурс. Човек може и да си каже, ами мен не ме бърка и е прав, но само временно... Когато се остави същата инфраструктура и система на транспорт и производство на енергия, след време бомбата задължително ще гръмне, ще свършат ресурсите и ще настане апокалипсис. А това с общи усилия не е трудно да се избегне.

42

От 39

преди 4 години

***, аз работя. Вероятно повече от теб. ***. Не е чудно, че предпочиташ да си общуваш с умствено увредени деца. Аз, за разлика от теб, бих го правил само при крайна необходимост, понеже техните нужди са специални, а аз не съм квалифициран да ги покривам. А ти явно си. Или не правиш разлика. Кое от двете, експерте?

41

До 39

преди 4 години

Детето може да е умствено увредено, и пак предпочитам да си говоря с него, вместо с вечно мрънкащите и крайно скептични към всичко българи по форумите. Намерете си работа, смешковци.

40

Анонимен

преди 4 години

Акцията на детето е била замислена по съвсем друг начин. Обаче се развива доста неправилно и сега нещастните неуспешни кукловоди се опитват да я прехвърлят на руснаците. Също както оная английската "танцьорка" не успя да се справи с некачествените наркотици в Кралството и за да спаси имиджа на кралицата и правителството се опита да обвини руснаците. Много са жалки и смешни. Едва ли има човек с IQ над 80(което е на прага на пълната глупост), който ще се върже ;))

39

Анонимен

преди 4 години

Смешно е да се твърди, че руснаците я финансират, след като всичките и контакти идват от запада. Освен това Русия е най - малко заинтересованата страна от спирането на употребата на изкопаеми суровини, които фактически са най - обвиняваните за замърсяването. Понякога съвсем по украински мислите ;)))

38

Анонимен

преди 4 години

Детето Е умствено увредено. Дори е с диагнози. И сега е и индуктринирано с непълни и не особено правилни доктрини.

37

Анонимен

преди 4 години

Мисля, ако някой беше обяснил на това дете, че за да се спаси екологията трябва да се спрат всички самолети, кораби и камиони, а това ще доведе до световен икономически катарзис, едва ли щеше да реагира толкова остро. По - скоро би се заела да учи физика и математика за да е способна да създаде транспортни и производствени технологии, които не замърсяват околната среда. Виновни са тези, които я използват. И тя, че им вярва. Родителите и са най - виновни. Заради едната кариера я подлагат на...

36

Анонимен

преди 4 години

Хейтърите и троловете на Соpос искат да я изкарат умствено увредена и да я отнемат от родителите. Прекрасно и талантливо дете сигурно ще попадне в някое джендърско семейство. ЕС е превзет от хейтъри, ***, аспержери бежанци, ***, дeца аутисти, вегани и всякаква пaплач.

35

Гретьо Туборг

преди 4 години

И нормалните хора, също сме подложени на системен тормоз от Тунберг и всякакви безделници наричащи себе си "активисти". Вчера в Лондон с право са ги пердашили, след като за блокирали метрото.

34

ухахах

преди 4 години

Като я видях, как не можа да върже 2 приказки за отговор на въпрос извън нейната приготвена "реч", ми стана ясно, че нищо не пише сама!! Даже няма никаква идея за какво говори!!

33

Анонимен

преди 4 години

Като я видях в тубата как се пули и озъбва ми стана ясно, че си е руски замисъл.

32

Анонимен

преди 4 години

Тунберг е лицето на човешката глупост - активисти или терористи са тези хора? Защо в 21 век залагаме на фанатизма, а не на разума? Защо се дава трибуна на ментално болно дете, което бръщолеви разни несвързани клетви?

31

Анонимен

преди 4 години

Май има руска връзка в този продукт.

30

Абе тази

преди 4 години

Тя гледа точно като Слави Трифонов -- дали и Слави няма ментални проблеми?

29

Ха

преди 4 години

Няма ли кой да сезира Шведските служби за защита на децата,че това болно дете не ходи на училище и дава лош пример на децата.Как й оправдават отсъствията ,как ще завърши срока,много интересно?

28

Анонимен

преди 4 години

Руска работа, все някаква такава глупост ще измислят.

27

kok

преди 4 години

след две години като стане пълнолетна и я наеваб ше миряса

26

i'm

преди 4 години

Това сайко да пие правилните хапове и да започне да говори по-човешки и с по-вменяема физономия.

25

До 33

преди 4 години

Циника си е комунист, те така си общуват с мучене и псувни.

24

Анонимен

преди 4 години

Абе няма ли модератори тука?!!! Някакъв псува хората, как може!