20

дядо ПОП

преди 4 години

*** е *** на съединителя............ама го цензурират............до 11..

19

Анонимен

преди 4 години

В живота не е така. Човек кара дълго време един автомобил, после го продава и започва да шофира друг автомобил, но това не става на изпит, когато и без това са под стрес.

18

Анонимен

преди 4 години

Винаги се намират хора, мислещи се за много напредничави и не осъзнават до какво водят техните промени. В случая очевидно е неудачно кандидат-шофьор да го пуснеш на изпит с непозната кола. Това означава, че най-малкото кандидатите за шофьори ще трябва да се обучават как се включва задна скорост, а и другите скорости на различните коли преди този изпит. Даже е по-добре всеки час по кормуване да бъде на различен модел автомобил, за да се подготвят някак си за непознатия автомобил на изпита.

17

мдаааа

преди 4 години

Напълно подкрепям проекта.По този начин субективизма напълно изчезва.Само дето не знам с колко автомобила трябва да разполага службата,щото чувствам,че бая мелета ще има по кръстовища и булеварди в дните на изпитите.

16

човещинка

преди 4 години

Винаги някои хора ретроградни са били против техническите нововъведения просто,защото на тях не им изнася лично.Примери от историята колкото щеш.Каква е вероятността курсиста взел свидетелство за правоуправление да се качи на същата марка и модел автомобил като на изпита?

15

Счети

преди 4 години

Мен лично ми допада идеята с предварително зададения маршрут. Това с непозната кола, обаче не е в полза на курсиста. Защо предварително зададен маршрут ли ? Защото аз като запаля колата знам предварително къде ще ходя, ако ще пътувам до непознато място съм с навигация и преценявам откъде да мина. Предварително зададения маршрут освен това ще е донякъде по обективен, защото всеки знае какво става ако попаднеш на кисел изпитващ.

14

човек

преди 4 години

До: номер 7Евала човече! Твоят пример направо беше в десятката, направо ме разби!Поздравления за точното сравнение!!!Все едно от МИГ-29 да се качи пилота направо на F-16!Нали има "книжка" за пилот и без това?За какво му е това обучение (което е задължително обаче)?"Прахосмукачка с две крила и опашка" - много точно сравнение!

13

човек

преди 4 години

Ама много ясно! Кой ги измисля тия безумни идеи?Карал съм Лада на шофьорските курсове, на която за задна да включиш трябва да натиснеш лоста първо. Карал съм Форд, който има едно тайно лостче, или по-скоро пръстен на лоста който трябва да се дръпне.Да не говоря че съм имал случаи да се возя в кола със шофьор който кара за пръв път, който макар и опитен изпадна в ужас като влязохме в тунел, защото не знаеше откъде да включи фаровете! Беше отдавна, включените фарове не бяха задължителни още.

12

Анонимен

преди 4 години

Против са, защото така няма да могат да късат, за да вземат повторно парички от курсиста !!!!!!!

11

Жо

преди 4 години

ПРЕЗ 1976 г. полагах пред инспектор изпит "градско каране" с непозната кола. Първият и единствен мой проблем беше, че при потеглянето отпуснах *** на съединителя малко по-бързо и колата изгасна.Инспекторът каза, че на всеки може да се случи, да му угасне непозната кола при първо потегляне.Стартирах отново двигателя и след това нямах проблеми в непознатата кола.Преминах маршрута без грешка.Получих оценка "ДА" и веднага платих 2 лв и 60 ст. за шофьорска книжка.

10

Анонимен

преди 4 години

БРАНЯТ КОРУПЦИЯТА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ.

9

Анонимен

преди 4 години

За пръв път който се учи да шофира ще им е трудно когато се качат в друг автомобил. Ще им трябва време да свикнат. На мен и в трактор ще ми е комфортно но аз имам дългогодишен стаж. Тъкмо са свикнали с учебният автомобил и ако ги качът на друг ще им много некомфортно. Това го няма никъде в белите държави кой беше тоя сеяндур дето го измисли.

8

Гостенин

преди 4 години

Пак да го напиша за неразбралите:Тези, които карат автоматик къде ще се явяват на изпит? А тези със електричките?Отново някои живеят във средата на 20-ти век!Механиката е на отмиране.

7

Анонимен

преди 4 години

Напразно даваме стотици милиони долари на американците за обучението на пилоти на новите ф-16. Слизат от Миг-29 и ги качват на ф-16 и излитат. Все е самолет - 2 крила, опашка и праходухачка.Ф-16 е по-*** самолет от Миг-29, само с 1 двигател и една опашка. Какво ще му учат?

6

Анонимен

преди 4 години

Добре аз като взема курса се качвам на моята си кола която ми е непозната и мога да се буторясам от първия път. Тез изнструктори имат егати логиката

5

..

преди 4 години

Тия с купените дипломи вече започнаха да работят. Става страшно!ИнструктУрите и те! Ками, абе кажи на шефовете си, да викнат някое студентче и за 20-тина лева, да ви инсталира по правописна корекция на компютрите - безплатна е, а и на момчето добро ще направите. За 2-3 мин работа на компютъра е.

4

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам какви примитивни хора са тия инструктори Сам паркира на тротоара и като му направя забележка , казва - ама ние имаме гараж тука , затова ...

3

Учител по български

преди 4 години

Инструктор знам какво е, но инструктур какво е???

2

Анонимен

преди 4 години

чаках сега аз като мина курса се качвам пак на "чужда" кола...

1

Анонимен

преди 4 години

Ще им секне далаверата.Мошениците няма да могат да крадат.