11

До 6 (ФАКТИ) и 8

преди 4 години

Фейкаджии,във въпросния патент US8967029B1 има описание на усторйство за пренос и освобождаване на комари по въздуха, но никъде нищо за ТУЛАРЕМИЯ. Също така, измежду многото значения *** "TOXIC" в английския, нито едно дори и не намеква за нея. Токсичен е по-скоро манталитетът, с който се пишат подобни свободни съчинения.Като изключим въпросния патент, няма никакъв източник на информация за въпросната туларемия. А и защо да е тя, като при нея смъртността е едва 1%. Има антракс, ханта вируси...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен4В Плевен още ги има.

9

Моторист веган

преди 4 години

Ще съдя държавата, половин милион мухи изядох, без да искам

8

До ФАКТИ

преди 4 години

Да сега проверих вярно е за този патент ето инфо малко: Toxic mosquito aerial release system ето номер на патента: US8967029B1. Чичо гъгъл казва всичко :)

7

Сор..сойд

преди 4 години

не не са Америкаците ...Путин е виновен ...спомнете си как анексира Крим ...ега подготвя за анексия Разград.... ду..*** да ви е яко !!!купувайте си оръжие от нас да се защитите ...евтини самолети ..танкове и Кугъри ....само з аняколко милярда !

6

ФАКТИ

преди 4 години

Щом има значи някой ги пуска. Американците имат патентован дрон който пренася биоконтейнер със заразени с туларемия комари и система за изхранването им и изпускането им там където е нужно. Така че правете си изводите сами. Който не вярва да потърси в американското патентно ведомство . САЩ са единствената държава която не е ратифицирала конвенцията за забрана разработката на биологични оръжия!

5

Сор...соид

преди 4 години

Путин е виновен!хакнал е съзнанието на мухите по цял свят!!

4

Анонимен

преди 4 години

А миризливките???!!!Това лято беше ужас от тях!!!

3

АнонимеН

преди 4 години

КМЕТА НА РАЗГРАД Е ОТ ГЕРБ И СВИ ПАРИТЕ ЗА ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КОМАРИ !! АКО БЕШЕ НАПРЪСКАНО ВСИЧКО ЗАМИНАВА!КАКВОТО И ЛОШО ДА ИМ СЕ СЛУЧВА НА ГРАЖДАНИТЕ НА РАЗГРАД МАЛКО ИМ Е ЩОМ СА СИ ИЗБРАЛИ КМЕТ ОТ ГЕРБ НЕКА СТРАДАТ ЗВЕРСКИ!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Спрете да пускате гадости над БГ,натовци и евро гейци.

1

1234

преди 4 години

Жаби и кървави дъждове