8

антиимпериалист

преди 4 години

Бъдещето принадлежи на малките държави, които само така ще запазят идентичносттаси. Империализмът е в предсмъртна агония, но лек няма. Каталуния е само началото. Да се готвят всички други други морски империи, владели целия свят. Сега ще им се върне тъпкано. Да не потриват ръце и американци, руснаци и китайци. Тях ще ги споходи същата съдба. В 22-и век империи няма да има.

7

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да има намеса на НАТО с приятелски бомбандировки в помощ на опозицията, срещу ненависния деспотичен режим? Или те нямат петрол и комсомолски мижитурки, чакащи да полетят в новите дебри на властта?

6

Хан Тервел

преди 4 години

Тия като се отделят та ша цъфнат и вържат. БВП-то ще им падне одма. Те англичаните се озоваха в небрано лозе, дето векове са били империя,че каталунавите ли? Кога са били самостоятелна дъжава тия,че сега ще станат???Пази Боже сляпо да прогледа!

5

Пак

преди 4 години

ЕС,ЕК,ЕП се правят на луди и не коментират случващото се в Европа в Каталуния?!

4

fact

преди 4 години

ноукамп си е там.пиночет дали има?

3

Анонимен

преди 4 години

Бой за чест и свобода

2

Анонимен

преди 4 години

Каталунски злетаци! Да живее цяла и обединена Испания!

1

Анонимен

преди 4 години

Испанските полицаи извършват открит геноцид над каталунския народ, а двулична Европа си затваря очите.Иначе подкрепя кюрдските терористи, които искат да анексират части от Турция.