83

Анонимен

преди 1 година

журналята ни е неграмотна, но съвсем нормално - освен памперс за устата на журналята, вече ще трябва и букварче. И малко мозък наливен.

82

До Камелия

преди 4 години

Драга ми Камелия, мила авторке! Да се научите как се пише думата "бивш" в членувана форма... срамота. "БившОто", вика...

81

До 80 - загатките

преди 4 години

Хем вярваш, че това което си написла е вярно, хем не е вярно.

80

Анонимен

преди 4 години

Автомобила е не лош,познавам финансовия директор които го караше,но не препоръчвам покупка,тъй като имаше катастрофа( челен удар)с този автомобил и след това го правиха а не се знае как е направен. Иначе успех с продажбата нА Жепейците!!!

79

Франкофон

преди 4 години

Яко черни и трябват на България афрота от близкия изток араби и тн.Да се рязмие традиоционното комунистическо русофилско гнездо веднъж и завинаги.

78

загадките

преди 4 години

абе то излезна, че през комунизма хем нямаше нищо - хем всички живяха добре.Хем бяхме много зле пък от 6 милиона станахме 9млн.Хем бяхме на дъното, а бяхме 32 страна по развитие.А пък днес хем имаме, хем страната прилича на лунен пейзаж.Хем сме много добре, а пък останахме от 9млн - около 5млн.Хем сме първенците на Европа, а сме по зле платени от т.нар държави от третия свят (един вид ние сме от 4-тия или 5-тия свят)Абе това са загадките на демокрацията. Задавам си ги а отговори ням

77

РВ

преди 4 години

Ц. Тази не прилича на 500Е или Е500. Имал съм такава през 98г. Беше с бял километраж,4 местна, раздути калници, дизайн от порше. Колата е уникална. Още ме е яд че я продадох,сега струва три пъти повече. Реалната цена на тази е около 15к евро, ако наистина е Е500 и е читава.

76

Анонимен

преди 4 години

Нашите шефове добре са си живеели на времето , а?Ти, комунист, аз антикомунист.Или обратното.Същото е.Докато ти и аз , това онова, те са си живели живота. И сега е така.Хайде лека ти нощ !

75

Чичолина

преди 4 години

Оня па вика датчици немало разбииш ли.То в енда нова лада има повече датчици отколкото в тая каруца.Ахаха

74

Краси

преди 4 години

На кой му трябва купчина старо желязо за толкова много пари?

73

Чичолина

преди 4 години

Да ви светна че никъде този сандък не е известен като чичоне чучоне чисоне чочоне Чичолина и тн.Тва са някакви български измислици.Ако на българите им плащаха за това че са тъ-пи щяха да са най-богатият народ на планетата с няколко трилиона пред другите.

72

Щерю

преди 4 години

Шефовете милионери - работниците им все по- бедни. Този тип Демокрация е много хубаво нещо - за шефовете...

71

минчо

преди 4 години

да ви светна -търг няма колата ордавна се знае кой ще е соственик за 1000лв -някой някога да е разбрал че всички минестерства йато сменят колите-старите са на търг? много много луксозни лкимузини заминаха на наши и ваши за по 1000лв-а ако случайно без да искаш и разбереш че има изобщо търг,като се явиш всички те гледат на кръв-колите отдавна са разпледелени

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Мда, и пукнатините по "махагона" от пластмаса са екслузивни! Това си остава един кош, автомобил е бил преди 20г

69

Кирето

преди 4 години

Когато не си карал Мерцедес, отрицателният коментар е повече от излишен

68

Анонимен

преди 4 години

Този който я купи ще бере големи гущери. Двигателя е ръждясал клапани запекли, сегменти запекли, гумички на клапаните нацепени, Маслото в картера сее окислило може и коленовият вал основни и биелни лагери да са ръждясали Калници за смяна прагове за смяна. Накладки и дискове за смяна. . Абе за 500 лева може да я купя. Ще я вкарам в сервиза ми и ще я направя чисто нова. Но за части ще се изръся много.

67

DO Tman

преди 4 години

Желязна логика, браво! Някой ще изсипе над 80К лева и ще чака да я продаде за 60К евро. Толкова струва екзепляр на който сервизната му история е документирана в оторизирани сервизи за смяната на всеки едни болт. Не продънен кошник каран от бай Ставри и поддържан от чичо Гошо. Цената на тази кола в това състояние е не повече от 20К лв. Но явно търгът се прави за да няма интерес и да може после няко "наш човек" да я вземе за без пари.

66

Koly kucia

преди 4 години

Камелия Цветанова,не само че си проста,но не разбираш и от Чочоне.Ще останеш без лебец майче....

65

Х6

преди 4 години

Няма да стане за тези пари.Много са му киломентрите.И ако снимките са реолни ,това е поредната лъжа и бутафория на тъпите джуртоля...

64

Анонимен

преди 4 години

Колата не е толкова сложна и скъпа за поддръжка ако двигателя и автоматика не са окотени. Разтоварен двигател 5000 кубика 300 и нещо коня, *** 4-скоростен автоматик, задно предаване с един диференциал и толкова. Освен електронното управление на двигателя, няма нещо което да е трудно за оправяне и диагностициране. Вече ако трябва да се пипа двигателя, тогава става много скъпо.