13

водата е скъпа?

преди 4 години

Стига с водата.Бинету се е къпал само в езерата и не се е оплаквал,ако пресъхнат.Тогава дъждът е бил безплатен.Сега пък-въздухът е безплатен.Дишайте спокойно и дълбоко.

12

Тито

преди 4 години

Там където има адекватно заплащане,няма нужда от помощи.

11

gost

преди 4 години

Не стига,че плащаме и работещи и пенсионери с по 100 евра пенсии, прескъпата вода на определен контигент, послушен електорат от столипиново, факултето и прочие, ами и помощи да им плащаме. Възрастните хорица из селата плащат безобразни цени за вода, а познатите им инкасатори въобще не крият,че в определени махали въобще не влизат.

10

Дискриминиран

преди 4 години

Настоящата омбуЦМАНКА, какво е замислила? Да трупа актив за парламентарни избори ли?Айде стига,а!Достатъчно ги подпомагаме плащайки и тяхната вода в графата общо потребление.Функциите на тази стринка са да работи за промяна на законодателството, за да стане така, че всеки да плаща САМО собствената си сметка.Никакви помощи, щото ще се съдим за дискриминация - до дупка!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Зима във видинският квартал Нов път.Огледах се и изброих 8 чешми които са пуснати да текат за да не замръзнат.Дойде пролетта и на повечето места имаше 50-60 см вода.Завъдиха се жаби,комари,мухи и какво ли не друго.Отсреща през пътя дето по рано се провеждаше панаира-сухо.Една локва няма!Значи това е от водата изтекла от чешмите.Ами сега дайте им и помощи,та догодина водата да стигне метър,та и риба да се завъди!Брилянтна идея-няма що!

8

Bad Company

преди 4 години

А няма ли да е по-добре на тези общности от "социално слаби" да им раздават социални помощи от презервативи? Зер,..........май много станаха, а?

7

мак

преди 4 години

Кои са най-многобройни социално слаби? Да им дадем помощи и за ток, хляб и каквото се сетите?

6

sofeto

преди 4 години

"Омбудсманът иска да има социални помощи за вода"Е с това си "искане" кюстендилската бамбина спечели сърцата на софиянци на 100%!

5

Анонимен

преди 4 години

Социални помощи за въздух ще има ли скоро?

4

Ха-ха

преди 4 години

Чопли си цял ден носа и накрая изтръска някоя мъдра простотия. Омбудсманска му работа :)

3

тъй тъй

преди 4 години

Тоалетната хартия също поскъпна!За нея помощи кога!?

2

Анонимен

преди 4 години

Те тия които ще ги вземат тия социални помощи си точат вода безплатно и ток си берат...Социалните помощи са чумата на човечеството!Те са причината да има милиарди бедняци ,роми и други клошари живеещи на помощи и произвеждащи деца които правят още деца (не че им е лошо де сексът е хубаво нещо) и така докато не станем като Бразилия- 40 млн човека живеят на социал в колиби и още толкова живеят клошарски.Всеки втори-ром.После как се изхранвали 7-8 членни семейства с 50 лв?

1

Още помощи...

преди 4 години

За римляните.