12

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за най -малкото зло - ГЕРБ

11

от Варна

преди 4 години

Изборните измами вече са нещо като временна заетост на някой хора. На мен вече ми предложиха схема да изкарам 50лв "набързо", не са важни детайлите, но е много долно. Няма да гласувам и даже няма да проверя дали са ме вписвали в списъци.

10

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за БКП, защото те обявяват изборите за невалидни, ако те не спечелят.Не са печелили избори от 12 години (с изключение на Грипена, който също е избран от политическия инженеринг на Боко).Гласувайте за БКП, за да видите най-после "свобода на словото", "прозрачност", драстично увеличение на заплати и пенсии, качествено и безплатно здравеопазване, чист въздух, невероятни висини на образование, безплатен транспорт и метро, за всяко дете - отделна ясла, а за майка му - по един Кулагин.

9

Реторичен въпрос

преди 4 години

Защо отпечатват 8 млн бюлетини, като са останали 5,5 млн поданици на боката, включително децата без право на глас? А-а-а-а-а, заради мъртвите души. Професорът по всичкознание ни проглуши ушите преди години, как повече от милион мъртви избиратели по чудодеен начин гласуват, а сега запушиха устата на него и жена му с тлъсти пачки и вече мъртъвците свободно могат да "пуснат" своя глас на ползу боку.

8

до 6 и 7

преди 4 години

Гласувайте с "не подкрепям никого".Ако съберем над 50 % "не подкрепям никого"значи никой от предложените няма да има право да спечели.А ако назначат някого тогава ще можем да попитаме защо,след като болшинството не го е одобрило!Нека всички недоволни да гласуваме с"не подкрепям никого".

7

Анонимен

преди 4 години

И аз няма да гласувам! Отвратена съм!

6

Анонимен

преди 4 години

Негласувам за никой поне за сега. Мразя поюитиците в Бг и мразя и софия.

5

Анонимен

преди 4 години

Хубав пръстен. Характерен. Чер с орнаменти. Пръстените показват принадлежност към някаква организирана група.

4

Анонимен

преди 4 години

Боко махна машините, приготви пачките и раздаването започна. Готви се за нова изборна победа.То така всеки може.Полза от тия кметове няма. България се е превърнала в собственост на Боко. Мафията ще купува и продава гласове а и фалшификациите са задължителни. А вървете гласувайте и не псувайте после.

3

Анонимен

преди 4 години

Да, да, разясняват им. Посред бял ден ги видяхме как дават по 50лв. и агитационни материали и то на оживена централна улица. Нагли до безобразие....

2

Анонимен

преди 4 години

С опцията "НЕ подкрепям никого!", защото всички са заедно, но против народа - министри, депутати, синдикати, банки, олигарси, бизнесмени и т.н. пладнешки обирджии.

1

Анонимен

преди 4 години

Колко милиона платихме от джоба на народа за тая тоалетна хартия бе сеяндур. Пет камиона. А още колко по пет ще трябват. В цял свят електронното гласуване се провежда от вкъщи от компа лаптопа и смартфона. Само в африканомутроландия още се гласува като в средновековието. Ама ако. Е електронно няма да може да се мъкнат чувалите а и оня големио математик нема да може да манипулира изборите.