68

Анонимен

преди 4 години

А рептилите какво ги движи?Ако се чудите какво става с децата сираци и затворници- ползват ги за военни роби и др. след приложени техники за контрол на мозъка. Програми Монарх и тнт. Създават чудовища и после ги наричат както си искат.

67

фен

преди 4 години

Обаче, Путин, голям тарикат - сби всички врагове на Асад. Турци, американци, араби, кюрди, ид...

66

толерантен

преди 4 години

Демек, "демократичен" башибозук.

65

АБВ

преди 4 години

До Анонимен 79Ами ти сам изброяваш тези , които се бият там. В крайна сметка тан се бият всеки срещу всеки. И дано мирните хора да успеят да избягат. И положението се утежнява и от отказа на ЕС да вземе категорична страна. Това се използва от Турция да завладее нови територии. Не ми се мисли какво ще стане, ако ЕС така продължи да тупа топката а Турция реши да вземе и от нашите територии, като най слаба нейна съседка!

64

Сорс...оид

преди 4 години

Путин е виновен !Край на спора !

63

Анонимен

преди 4 години

Стига бе ? Нали това бяха умерената опозиция, която ние подкрепяхме срешу касапина Асад ? Не бяха ли това добрите, които заедно с нашите приятели - Турция се биеха за демокрация ? Не беше ли България основен доставчик на оръжие и боеприпаси за нашите "приятели" Не организирахме ли ние в София среща на "умерената опозикия" за координиране на демократичния Джихат ?

62

Анонимен

преди 4 години

Недейте така. Това са същите умерени терористи и деятели за демокрация които ЦРУ открито спонсорираше, преди да се завелът с Турция.Посветиха филм на Star Wars за тях.

61

Хан Тервел

преди 4 години

На това му се вика тюрлюгювеч. Турция не е европейска държава, уви...

60

Анонимен

преди 4 години

Ти да видиш, точно за тези групи до преди 4-5 години се пишеше, че са "борци за свобода"...

59

Анонимен

преди 4 години

Някой ще ми обясни ли кой с кого се бие в крайна сметка? То не бяха турци, руснаци, американци, сирийци, джихадисти, кюрди, бунтовници, сега и някакви фракции. Едните бяха към руснаците, па после към американците, другите обратно, вече се обурках кой с кого се бие и въобще кои се бият. Куче влачи, диря няма.

58

Аз

преди 4 години

Напоследък "русофила" Волен защитава Турция!Болен мозък е!

57

Фердо

преди 4 години

Турците винаги правят така - първо се изпраща башибозука. В Кипър първата вълна беше от бивши затворници.

56

Циник

преди 4 години

Преди време журналисти (не тези от днес. бг... те са илитерати) проведоха анкета в Брюксел... Питаха търтeите там за различните "фракции" в Сирия - за "умерените" бунтовници, и останалите участници в патакламата организирана от хамериканците... Нито един - не можа да даде смислен отговор.Истината е, че алаходупниците са дивaци, които обичат да се колят помежду си.Лишени от "здрава ръка"на някой, местен диктатор - те започват с кланетата.

55

Язък

преди 4 години

Турските бабаити цяла седмица гониха кюрдските овчари цели 30 километра и баш ся се подиграха с труда им!

54

Анонимен

преди 4 години

България дори след комунизма влезе в Европа- ние турците още клечим и се молим пред портите.Винаги ше си останем в в третия свят за съжаление..

53

Мустафа

преди 4 години

Много е зле положението в Турция.Всеки ден нови цени на стоките,заплатите същите.Усеща се че иде сериозна криза,дори война добре че имам български паспорт.

52

Мда

преди 4 години

Див,ориенталски башибозук!

51

Анонимен

преди 4 години

Мачкай, Вова!

50

Анонимен

преди 4 години

Ей, най-накрая да видя точен превод в статия на български на израза "Аллаху акбар" - "Аллах е най-великият"! Престрашихте се, бравос! Защото досега го превеждахте просто като "Аллах е велик" и някак се размиваше фанатизма, който се съдържа в думите. А пък ако някой ден дадете и точен превод на "ислям", което изначава "подчинение", а не "мир", ще ви призная! Ислямът е завоеателна религия, а не религия на мира!

49

Криси

преди 4 години

68,67 какво общо има Садам с Турция не разбрах и как арабите пък са били приятели на Турците? Странни хора сте. Кой ви учи на история не знам. Колкото за Европа.. какво общо има една държава с Европа или Азия? Колкото до Турция! Азарбайджан, Узбекистан, Таджикистан,Казахстан,Пакистан,Индия. Икономически съюзници: Русия,Китай и Южна Корея. Европейски съюзници: Украйна, Молдова, Албания, Унгария, Косово, Испания, Полша,Румъния,Портогалия. Нещо не ви учат правилно. И не за последно! Нато