7

Анонимен

преди 4 години

То и Асад предаде всичките си БОВ, но джихадистите не спираха с провокациите, особено когато правителствените войски заедно с руснаците ги натикваха в миша дупка.Белите каси получиха Оскар за манипулативните си филмчета. Западната преса не спираше да ни облъчва с новини, че Асад пак е използвал хлор без никакви доказателства, а само информация на базирания в Лондон сириец и белите каски. Между другото, къде са сега тия бели каски?

6

Анонимен

преди 4 години

До мияяяв - хав хавНе се коси. Тук е така, според зависи и кой поръчва музиката.То в Сирия си бяха идилци джихадисти, но тук ги наричаха - бунтовници, СДС - сирийски демократични сили, макар да нямаше половин сириец там.В заблуда си, ако смяташ да прочетеш тук нещо обективно и не изкривено от призмата на интереса новина.

5

Анонимен

преди 4 години

Турция казва предварително какво няма да използва, че да не я обвиняват като го направи. Те заявиха намерението си да разселят 2 милиона сирийци в кюрдските райони, дето дори не са от там. Това е последователна политика на етническо прочистване. Страх ги е, че ако кюрдите в сирия извоюват независимост, половин турция ще се отцепи и присъедини към тях. Та сега въобще няма да извършват военни престъпления, докато още не са излезли новините, ама ич.

4

мияяяв - хав хав

преди 4 години

...от кога терористите станаха бойци?ПКК е призната от цяла Европа и Америка като ТЕРОРИСТИ. Щом пишете такива статии Вие сте длъжни да знаете това.Веднага си поправете грешката, СРАМОТА.

3

шматка

преди 4 години

Те и иракчаните нямаха ама като кажа че сестра ти е****** върви доказвай обратното

2

Фессове

преди 4 години

Гузен негонен бяга! Очаквайте ООН да съобщи за използване на химическо оръжие

1

Анонимен

преди 4 години

Кюрдове и тюркове не е ли едно и също?Все едни такива мустакати,космясали и брадясали едновежди типове!