12

Анонимен

преди 4 години

Я стига, причината е бедността и простотията. Багати дебели хора няма. Изяждат се огромни количества храна. Взима майката детето от градина с баница или някаво тесто. После дебело е. Яло е в градината, хайде една баница и после ще вечеря. Купи 1 ябълка, 1 банан. Всички деца в България са злояди.

11

Анонимен

преди 4 години

Капиталистическите страни произвеждат повече хранителни продукти отколкото може да употреби тяхното население В същото време в България не сме в състояние да произвежда дори минимума за изхранване на собственото си население. Всяка българска трапеза да е наситена с витамини и да включва много плодове и зеленчуци родно производство отмина.И дойде момента да ядем *** за да живеем и живеем за да ядем.

10

човек

преди 4 години

До: номер 5 и номер 6Да бе! Вие и двамата сте ГМО!Синът ми по цял ден седи пред компютъра и е кльощав като върбова клонка!Насила го караме да яде обаче. Всичко идва от яденето!И от гена също.Диабет тип 2 винаги се е казвал диабет тип 2. Никой дипломиран лекар няма да напише диагноза "Старчески диабет", защото такъв няма. Това е разговорно понятие между пациенти.До: номер 1Никога не съм обичал хляб. Нито преди, нито сега. Който го обича да го яде!И не, не съм богат. И аз съм беден.

9

глупости

преди 4 години

сутрин минавам край едно училище - от всички деца само 2-3 са с наднормено тегло - къде ги видяхте тези "всяко 5-то дете"

8

Анонимен

преди 4 години

Не е възможно! Свръххранене и наднормено тегло се наблюдава само в страните с висок стандарт на живот.А децата затлъстяват и от прекомерната консумация на мазнини.

7

Иван

преди 4 години

Технологиите, обездвижването, това е! Забозили пред телефони, таблети, плейстейшъни и впрочие...

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Да бе.С кой се надлъгваш?Я ги виж по улиците повечето си набори от набор 7х - *** по 150кг.Кого лъжеш, че сте здрави и бодри?Има и такива де, ама болшинството са 120+ кг.Иначе да - обездвижването е причината да са на това дередже.

5

Анонимен

преди 4 години

ГМО храната и обездвижването водят до затлъстяване и болести. Дете не тичали не изразходвали калории наред с ГМО храната става неспособно да живее пълноценен живот. В лошо време са се родили днешните деца. Ние като деца през 70-те години по цял ден бяхме навън. През лятото ритахме футбол а през зимата след училище се пързаляхме с шейни. Здрави бодри слаби и до ден днешен сме здтави и бодри въпреки че сме над 50 годишни. Какви ли ще са днешните деца след 50 години.

4

Анонимен

преди 4 години

Д-р Тотомирова също е с наднормено тегло.

3

Анонимен

преди 4 години

В махалата нямаме такъв проблем

2

анонимен

преди 4 години

ГЛУПОСТИ. ТЪНКИ КАТО ПРЪЧКИ.

1

Бау

преди 4 години

Просто хляба е евтин. Ако искаш да се храниш здравословно излиза по-скъпо. За това се набива яко хляб...