52

Rusty nayl

преди 4 години

Е каде е закрила на детето???защо не се задеистват институциите и въпросния господин вече трябваше да е осъден и въдворен при себеподобните си.

51

Анонимен

преди 4 години

Първо момичета са пети клас и Познавам удареното момиче защото уча в 28-МО

50

Пич от класа

преди 4 години

Другото момиче е калпазанка.Дрога ,секс алкохол и то още на тия години.Бащата и се кара ,забранява и да излиза с това дете защото вижда че я проваля ,води я по лош път.Обаче другата е нагла ,и не и дреме и продължава да примамва доброто момиче да го вкарва от рано в мастийскитe игри.Ей това също е вариант и е много вероятен.

49

Анонимен

преди 4 години

"Шопска рапсодия в синьо".

48

kirasirrav

преди 4 години

като цяло оставам с впечатлението че нещо се прикрива (даже много неща), никъде не се споменават възраст, цвят и пр. , за едни определени среди нещата биха се навързали и биха изглеждали доста логично

47

Анонимен

преди 4 години

Какво събитие с общонародна значимост! Нямаше да преживея деня, ако не ни бяха уведомили. Деца избягали до пазара, родители ги търсили и накрая! - цицина! Ужас! Как така цицина? Къде по точно? - На челото? Отляво? Отдясно? Пишете, че няма да можем да заспим! Моля ви!

46

Пешо

преди 4 години

Ето и поредното доказателство за огромното изтрещяване на нацията ни! Невероятни примери на падението! До къде ще стигнем???

45

....

преди 4 години

28 СОУ е в Красна Поляна.

44

Анонимен

преди 4 години

Хм, а на колко години са "децата", щото гледам СУ е това. На времето, когато бяхме в 12-ти клас и ние постоянно закуски търсехме, пък все друго намирахме.

43

Натопорчев

преди 4 години

Тази история намирисва от всякъде... Дайте етнос поне на контрахентите...?Ще видите, че нещата са съвсем други.. Ама, найсе..

42

kirasirrav

преди 4 години

добре де, защо не е започнал от неговото дете ами се нахвърлил на чуждото, каква е тая логика?

41

Анонимен

преди 4 години

До КокоИ кво като имаш дъщеря?Така както я възпитаваш на 100% ще стане кифла.

40

Анонимен

преди 4 години

Добре я е ошамарил!Браво на човека!По някой път и това помага!

39

Коко

преди 4 години

До Анонимен 39Какво значи "определено бих смазал от бой дете" ? Абе хора какво ви става, вие нормални ли сте ? И осем човека харесват това ? Какво става с този народ, Господи ?!?Народе ???

38

House M.D.

преди 4 години

От статията не става ясно дали двете са били девствени.Апропо, като знам къде се намира това училище...

37

Крупен работодател

преди 4 години

Ето затова в Бг не трябва да има никакво огнестрелно оръжие.Представете си че се продава свободно както всеки е свикнал да се саморазправя...

36

Анонимен

преди 4 години

Тази история силно понамирисва. Много от фактите са странни. Не вярвам нормален човек да налети да бие дете, което се е изгубило с дъщеря му...как изобщо се губят ученици, отивайки за закуска.Според мен тук има намесени наркотици или нещо друго, което се премълчава. Аз не съм агресивен човек, но определено бих смазал от бой дете, което продава дрога в училище или склонява моето дете да употребява. После ще се бия и с баща му, баба му и всеки, който дойде да го защитава.

35

Коко

преди 4 години

Дайте да го видим този мъж. Предлагам му да се сбием като мъже, без щипане и скубнье. И аз имам дъщеря, ако някой изверг си позволи да я докосне ще се влачи километри по корем.

34

Ник

преди 4 години

Побой щял да ги вкара в релси ми ако го удариш и убиеш?Кой крив кой прав в развитите държаяи решава полиция прокуратура съд.Саморазправата е характерна за Африка Турция Афганистан и тн.

33

Анонимен

преди 4 години

В днешно време децата са пълни ***. МИслят се за недосегаеми и единствено побой може да ги вкара в релси. Кой знае тази невинната какви ги е свършила и сега се прави на жертва.