15

СС

преди 4 години

Тоя се боцка лебедар. Турция Сирия и Русия не могли да се справят с ДАЕШ, *** даже и Слави Трифонов им го изпя в песен "ще плачете за бомбите от сащ"

14

СС

преди 4 години

Много не уверено звучи този господин.Северно-атлантическият алианц бил в добра кондиция, само дето Турция е 2 по големина армия в алианца.

13

Анонимен

преди 4 години

Защо изобщо се дава дума по продажните медии на разни неграмотни индивиди да правят анализи на неща от които си нямат понятие ! София вони отвсякъде.

12

Анонимен

преди 4 години

остъците от ислямска държава се охраняваха от американците и кюрдитеточно на тази територияако американците не бяха там отдавна са приключили с тяхи в моменто правят извеждане на ислямиститевсичко е за сметка на кюрдите дето се биха срещу ислямистите а пък краварчетата се хвалеха че правят нещои постоянно пеят це са победилипобедиха сирийците кюрдите и руснаците това е истина близачо краварскииди сега при шорош да си вземеш хонорара

11

Анонимен

преди 4 години

"ще се стигне до активиране на "Ислямска държава", която беше сломена от Запада с помощта на кюрдските сили на място". Каква е тази история? Да беше нещо за средно вековието да кажеш не сме видели не знаем. руснаците бяха тези които унищожиха ИД

10

Топалов

преди 4 години

Дълга партия изигра Путин в Близкия изток.

9

Анонимен

преди 4 години

Сирийската армия и Русия се взвърнаха Рака, Манджиб и други градове, кюрдите ще се скрият зад тях, а да видим какво ще прави Турция и ще прехвърли ли бежнаците в приграничните райони

8

Анонимен

преди 4 години

Никаква ислямска държава не може да има ако щатите не я финансират, а ние престанем да им даваме оръжие

7

Анонимен

преди 4 години

Последният етап от гражданската война. Американската зона се овладява и Сирия става пак една държава. Кюрдите ще преговарят с централната власт.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако няма заплахи Русия, терористи, екстремисти, терористи, сирийци извънземни, комунисти, бежанци съществуването на НАТО се обезсмисля и САЩ няма да могат да прегъват по 2 % БВП, а дълговете им растат като носа на Пинокио. не се чудете кой мъти водата в Сирия. Света ще си отдъхне като изгрее гъбата над оня вулкан.

5

Къш вее...

преди 4 години

Шарлатанчо пак плещи врели-некипели. Западът бил победил Ислямска държава? Къш бе ***. Кюрдите като са победили Ислямска държава....какОФ им е проблема да се бият успешно с турците? Имали били в затвори ислямисти? Дотук се видя,че държат в затвори жени и деца. Тръмпецот се вижда в чудо как да се отърве от пачите яйца на които го насадиха Килъри и Обонго.

4

Анонимен

преди 4 години

Само това ли е риска бе гледай ти, САЩ не казаха ли че ИД са победени сега като ги пуснат турците САЩ ще трябва наново да ги побеждават и к'во правиме ?

3

Факт

преди 4 години

Тоя пък не вижда ли че с приказките си става жалък и смешен и децата знаят кой прати терористите в Сирия да свалят властта това са САЩ и запада.

2

Цирк сащ

преди 4 години

Днес Тръмп нарече,бившите си"съюзници"Кюрдите по опасни и от ИД!?!?И полска от Русия да сложи ред в Сирия!?!?

1

Като по учебник

преди 4 години

Тръмп е направо гениален!Преди две седмици каза,че ще срине високомерна Турция и го направи без никакъв риск,толкова добре...че агряните още не могат да разберат откъде им дойде и сега вият за помощ от блатото!Лирата им е вече 20 процента срината,Фолксваген избяга,а камионите с турски трупове пълзят тъжно към Истамбул.