11

Анонимен

преди 4 години

До Горките хора!И откъде имаш толкова пари, ако не е тайна? Защото познавам три типа хора с пари в България и мутрата е направо светец от другите два.

10

Анонимен

преди 4 години

До интервю В интерес на истината, ако имаш достатъчно добро CV и нужните прокти, доказващи уменията ти, както и поне 4-5 години стаж, работи точно така. Не се шегувам.

9

интервю

преди 4 години

- искаш ли да работиш програмист на компютър- да- е ти 5 бона заплата.

8

Анонимен

преди 4 години

Що те уволниха от предишната месторабота, *** (бе)?

7

Горките хора!

преди 4 години

Колко ужасно трябва да е да се подлагаш на подобни унижения! Добре, че имам пари и никога не ми се е налагало да ме оценяват някакви ***!

6

Tsvetan spasov lista

преди 4 години

As lichno hodih na intervio za rabota pres2009 v bg i te neme othvurliha a me pomisliha za lud moghe i da sam lud no nemoghe kancelarski mishki koito niamat nikakuv opit da pravit takiva interviuta a v mierdite imam samo as i as niama davi priemasushto

5

sofeto

преди 4 години

Въпроса е неконкретен и затова е т.Ьп. Cамо т.ЬПи комисии на работодатели са в състояние да го зададът! В БНА "кръглаците" ползваха от рода, "Ти кой си бе", или "ти какъв си бе"!

4

Ха ха ха ха ха

преди 4 години

До ИстинатаОще по времето на соца е било така.Един познат на семейството ми разказваше, че през 80-те години на 20-и век, след като три години работил по разпределение, което било задължително, се прибрал в София и тръгнал да си търси нова работа. Най-напред отишъл в "Интерпред" - много представителна за онова време сграда и привлекателно място за работа. Първият въпрос, който му задали бил "Кой те праща?" Отговорил "Никой" и в отговор чул изненадан смях и фразата "Момче, тук не става така!"

3

Юсуф

преди 4 години

Интервюто е в две посоки. И на кандидата може да не му допадне така и интервюиращите. Моя съвет е да си даде сметка човек че интервюто е в две посоки.

2

Анонимен

преди 4 години

Може и: Каква заплата очаквате?И тук интервюто приключва! :)

1

Истината

преди 4 години

Въпроса е :кой те праща!