42

Иван Иванов

преди 4 години

Добре де.. какво като се весели човека и танцува.. кой не го прави.. какво лошо и грешно е направил като се е веселил?!? Айде малко по сериозно! Пишете, кажете покажете.. какви са му резултатите от как е шеф на БФС-то? Там му е дамара. че не става за поста на който го държаха такива като Домусага, Венци сикаджията и всички мафиоти дето станаха президенти на футболни клубове.. къде е държавата, къде е НАП.. да види как се въртят и перат пари там.. и кучетата по орландовци го знаят.. аре стига..

41

1

преди 4 години

Чиста водка , чиста игра!!!!

40

фффф

преди 4 години

До Кокоти колко си *** .... това видео не е от вчера или оня ден .... аман от ***.Че беше крайно време за оставка беше ама тука масово коментиращите са ..... да им бъде забранено да гласуват и да взимат решение завинаги.

39

Анонимен

преди 4 години

Човека е на сватба, да плаче ли? Аман от *** коментатори.

38

Перун

преди 4 години

Щом танцува гръцко, значи не е расист. Просто човека е на сватба. Не бива така грубо да се месим в личния живот на хората. Разбира се слушането на гръцко и сръбско е основен проблем за България.

37

Срамота

преди 4 години

Турци и комунисти леят крокодилски сълзи за този ***!

36

До комплексарите

преди 4 години

Вие като ходите на сватба какво правите бе!?!? Комплексари гадни!!! Оставете човека на мира!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Голяма работа-танцува и се весели с парите си.Искров като пя "Моме Калино " на Ц.Василев и "проспа"фалита на КТБ по-ли беше танцувален?

34

Коко

преди 4 години

Милионерската и ние знаем да танцуваме.. Да го приклещят сега малко да изтънее и той като нас и да видим тогава някой негов танц. Щото с бело и 30годишно уиски всеки знае.След такива футболни постижения вместо да го започним като герой, заради алчност и лакомия, сега куцо, кьораво сакато ще го плюе... а Бойко Борисов направи перфектен предизборен ПР.

33

Анонимен

преди 4 години

Аз футбол не гледам. Може би затова в спомените ми за него винаги ще бъде коментара "Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов поставя мексиканците за втори път на колене!" от 1994 г.... когато всички, дори и аз, гледахме футбол. И ми става малко тъжно за човека. Как в един момент цялата страна те боготвори, а в друг....

32

Язе

преди 4 години

Дърводелски метър, ама не му дреме и се забавлява. Изтърваха го на топло място за ритни топковец толкова години и сега ще си почива до края на света,... с танци, тип дърводелски метър.

31

Гражданин на света

преди 4 години

Самовлюбен,егоцентричен,нагъл и ограничен.Това е този Михайлов.

30

Така е ..

преди 4 години

Да не забравяме че Боби е бивш футболист , а не академик.

29

Анонимен

преди 4 години

Не виждам нищо лошоЧовека е на сватба и танцува с булката така както можеИ защо въобще го пускате това в новинитеВерно сме ограничен народЗлобата и зависта ни е повечкоА пък с футбола връзка никакваБоби е виновен сигурно за нашите куци конеДа не тича той

28

Анонимен

преди 4 години

Целият ни футбол е една голяма чалга, по често са по кръчми отколкото на терена

27

Анонимен

преди 4 години

Вие пък преценете сами къде са ви трите правописни грешки.

26

Анонимен

преди 4 години

След поредната бутилка всеки е добър танцьор! :) Колкото ли е изпил преди този танц?

25

pp

преди 4 години

Който пее зло не мисли .....хахах

24

Анонимен

преди 4 години

15-ет години като всеки си взимаше полагаемото и футбола затъваше днес след ден беше много удобен и хубав, но за два дена стана много лош.

23

Анонимен

преди 4 години

Този в последните 15 години единствено беше изтрезнял когато му посикаха оставката и то не веднаха а след около 2-3 часа.