20

Анонимен

преди 4 години

Даже да е грешка в системата, тя , когато не е животозастрашаваща, има смисъл. Чрез грешките в системата се пробват възможностите и границите на системата, нейната устойчивост и способността и за развитие по компенсаторен механизъм или чрез мутация.Грешка в системата е и всяко монашество, но то съществува във всички развити цивилизации.

19

Анонимен

преди 4 години

...........маху са приети от обществото още от неговото основаване. Дори се считат като ключови за местната култура и като хора, полезни за народа. Те приемат ролята на духовни учители и............Ми то същото и при нас - и тука има сумати маху (бълг.ез.норма - политаху), които се правят на духовни учители, претендират, че са полезни на народа и със сигурност ни обгрижват всеки ден

18

Аньо Нименов

преди 4 години

Я бой с колана, труд и на хляб и вода 1 месец и ще видят те 3-ти пол, като преместят 50 тона чакъл и после го върнат.

17

Наблюдател

преди 4 години

Айде, пак ни ги натрапвате и ни убеждавате колко е хубаво! Няма нужда!

16

Не!

преди 4 години

Не преиначавайте нещата! Травестизмът, транссексуалността, хермафродитизмът са болести, а не трети полове, социални полове, *** и т.н. По същият начин хомосексуализмът е болест, а не "сексуална ориентация". Това всичкото е пример за *** идеология!

15

глупости

преди 4 години

трябва да им се радваме ли? това са едни нещастни хора, които не знаят ккаво са. Забележете, че в тяхното общество просто са ги оградили и са им дали някаква роля, т.е.те не могат да бъдат пълноценни членове на обществото. Това същество на снимката е мъж, който се мисли за жена, не е трети пол. Половете са два. Ако някой си облече костюм на калинка, не става калинка, а пак е човек в костюм на калинка. И така мъжът си е мъж, даже и на високи токчета. Просто е сбъркан мъж.

14

Анонимен

преди 4 години

пак реклама на болни хора.болното си е болно и толкова. няма общо с норалните хора.

13

Анонимен

преди 4 години

В едно предаване за пътувания по БНТ споменаха за тези земи, че половете при тях не са даже три, а повече.Това за ритуалите го има в култури, близо да нас. При древните гърци жреците са били би, считало се е, че е по-високо състояние.В индуизма изобразвените фигури на божества също са с неопределен пол. В учебниците ни по литература или по история няма кой да се осми да го напише - на подрастващи е по-добре да не се казват нееднозначни неща.

12

богат Гущер

преди 4 години

До отАв$тралияСиднейНе знам дали в Оз имате трети пол,но тк в Норвегия е фрашкано с такива и на никой не му прави впечатление а и съм чувал че обарвали малчугани,па дали е така не знам,но работят в някви служби.....климата ги прави така чалнати.....Ай поздрави от Норвегия!

11

Анонимен

преди 4 години

Това е транскултурата. Мога и така, и онака, и тако, и вако, и онако, абе всекъкво го мога.

10

Праволавен

преди 4 години

НЯМА трети, четвърти, пети, джендъро, ню, транс и други полове.Хората са мъже и жени. Нормална и хармонична връзка може да съществува само между един мъж и една жена.Всичко останало е от Лукавия. Някой ден всички нещастни и объркани хора които той е успял да излъже разбират това, но обикновено след като вече са провалили живота си.

9

Анонимен

преди 4 години

И им дават да се грижат за децата?

8

Анонимен

преди 4 години

родени мъже *** се считали жени.просто нямат жени и са яко загоряли.като в затворът.

7

Анонимен

преди 4 години

тия са бъг в системата.не могат да имат деца.да сега са готини ако мога да ползввам тоя израз изглеждат интересно.И после? Какво става като минат 50?Едни сбабичосани мънкис.

6

Анонимен

преди 4 години

Мая манолова какво е правила в Тайти че чак са я снимали ???

5

Анонимен

преди 4 години

Прилича на Путин той е едно такова полово неопределено

4

Анонимен

преди 4 години

И за разлика от българските селяни се къпят често за да не миришат.

3

травестит

преди 4 години

У нас третия пол тва са членовете на ПП ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 4 години

Убавец или там кот е!!

1

Анонимен

преди 4 години

Те приемат ролята на духовни учители или социални работници, както и като изпълнители на културни ритуали и танци.а в България членуват в БСП.