12

Анонимен

преди 4 години

че искат да ги разкарат от там го разбирам някак си, ама не разбирам защо ще унищожават хранителните "неща" ?айряна бил със сол, и ? в магазина да не би да не е?по тази логика минат ли през големите хранителни вериги, ще продават само лотарийни билети, че другото рядко ще е "годно" за ядене.

11

Анонимен

преди 4 години

А цигарите и алкохола също се продават свободно ако се откаже на едно място на друго няма проблем и да какво излиза че децата ядът *** могат да си купуват т.н отрови свободно и въпросът е това не е ли престъпление срещу същите подкрепяно от всички нас като общество в името на заветната печалба нисък ни е морала май да не се чудите после кое какво и защо

10

Анонимен

преди 4 години

Каквото продавате, това ядат децата, както и всички останали, защото много са малко хората, които сами си произвеждат храната.

9

шматка

преди 4 години

Около оградите на училищата има по още 10 лавки.Тях проверявате ли ги защото децата масово си купуват от там.

8

лекар

преди 4 години

Всички дехидрогенирани маесла са вредни. Даже слънчогледовото . Палмовото е най-евтино и затова се използва често.

7

ДНД

преди 4 години

Ами ако тези стоки са вредни , да се забранят навсякъде . А сега училищната лафка може само да избира - да работи на загуба или да плаща актове. В Германия повечето общини дотират училищното хранене. не че има полза.

6

Чиновник

преди 4 години

Е, кво да ядат децата на неграмотното, нагло и бехаберно простолюдие? Естествено, че това, което се продава по лаФките. С акъла, който имат, не могат да разберат, че света не е само ТВ реклами и фейсбук.

5

Анонимен

преди 4 години

Африканчетата нищо не ядат. Греят се на слънце, не им трябва ток, АЕЦ Белене, газ, вода.Така бихме били без 45 години развитие и цивилизация.

4

House M.D.

преди 4 години

От заглавието не става ясно как производителите са се изхитрили да слагат палми в пакетите със солети.

3

Анонимен

преди 4 години

Няма търговец,бизнесмен и бизнес който да е изряден по българските рекетьорски и водещи до корупция закони...всички се крият да не плащат данъци....

2

неуважаеми

преди 4 години

Пише се "лаВка", не както се пише по павилионите на една пионка - лаФка!Не плюйте по българския език, недопустимо е про.сти хора да създават нови правописни правила!Докато мърдам, ще пиша срещу простотията!

1

оо

преди 4 години

в лавките ....какво следвате неграмотния шиши