10

+++

преди 4 години

Погледнете заплатите на директорите и нач.отделения на държавните болници и ще видите от къде ще доидат пари за мед. сестрите.Недопустимо е една шайка "доктори" да се облагодетелстват от държавния бюджет с десетки хил.лева заплата в държавните болници,а сестрите и санитарите които им изкарват парите да мизерстват.Да не говорим за фармацефтичната мафия която плаща на докторите за изписани скъпи лекарства кеш и ги води "безплатно"за наша сметка на данъкоплатеца на екзотични "семинари".

9

Анонимен

преди 4 години

На някои медицински сестри и тези заплати им са много. Елате ги вижте в провинцията по цял ден си клатят краката, защото в болницата пациентите се броят на пръстите на едната ръка.

8

баба мара

преди 4 години

ами хората в провинцията кои ще ги лекува ако всички останат в големитеградове

7

Ф.С.В.

преди 4 години

ИСКАХТЕ банани - скачахте по площадите като СИНИ мамуни- а сега яжте големият БАНАН! АХАХАХАХАХ

6

House M.D.

преди 4 години

Другарят Бананиев попита протестиращите: - К'во искате, бе?Протестиращите изреваха: - Няма банана!Тогава другарят Бананиев отговори: - Като няма банана, яжте небананата!

5

Фармацевт

преди 4 години

Ако искате качествен мед. персонал плащайте си. Комунизма свърши другари, обратно на работа. Вдигаш заплатите, подобряваш условията, купуваш нова техника. Само частно, без държавно.

4

ДалаВери Симеонов

преди 4 години

Ще вземем сестри и лекари от Молдова Бангладеш Украйна Армения Виетнам и Сирия - само да уредя визите за 3 дни -ще лекуваме българският народ качествено!!

3

АнонимеН

преди 4 години

До Кирчо АналиевДАНО ТИ И БОРИСОВ ДА ВИДИТЕ БЪРЗО АЛЕЛУЯ И АЛЕУЯ!БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ СЕГА ПАРИ ЗА НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВАТА Е СЪСИПАНА ОТ БОРИСОВ И ЗАТЪВА В ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ДЪЛГОВЕ!

2

АнонимеН

преди 4 години

ТЕЗИ СЕ МАЙТАПЯТ НО АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ОТ ТОВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СУПЕР ИГРА!!!ДАНО Е ПАТЕНТОВАНО ТОВА БОЛНОПОЛИ ЩОТО АКО ГО ИМА КАТО ИГРА АЗ БИХ ГО КУПИЛ!

1

Кирчо Аналиев

преди 4 години

Пенсионната система е в колабс - НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ ! ВСИЧКИ СА НА ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ -ХАЗНАТА Е ПРАЗНА - ЗАТОВА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ТРЯБВА ДА РАБОТИ В ПОЛЗА НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА - ИЛИ КАЗАНО НЕ НИ ТРЯБВАТ ЛЕКАРИ И СЕСТРИ- !! ВСЕ ПАК ИМА 2.5 МИЛ ПЕНСИИ КОИТО ТРЯБВА ПО БЪРЗО ДА ВИДЯТ АЛЕЛУЯ !