213

Анонимен

преди 4 години

Президента Румен Радев е Абсолютно точен в това отношение.Това са "независими" институций,които сами трябва да си вземат решенията(както и БНР),но в момента те са "зависими",защото ни управлява един "феодал",който се е "самозабравил" заради "Р*бското" мислене на Българина.Все пак 700 години не са малко.Добре дошли в Народна Република БОКОВИСТАН !!!Ако искате да живеете в един "абсурд" се заселете там и няма да съжалявате.Гарнтирано от пп ГЕРБ(ГРОБ)."ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ" са навсякъде!!!

212

Прасен Крадлев

преди 4 години

Аз ще стана президент на БФС, помнете ми думата. Откога се канех да сготвя Перуката и да му седна на стола!

211

Анонимен

преди 4 години

ЕХ, АМА И ВИЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ- КОГАТО ХОДИТЕ ПО СВЕТА ДА ТЪРСИТЕ ИНВЕСТИТОРИ, ПРИКАЗКИТЕ ВИ ЗА "ШАЙКАТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЛАТОТО БЪЛГАРИЯ" СА ПРИСТИГНАЛИ ПРЕДИ ВАС- ВИЕ РАЗКАЗВАТЕ ЛИ ИМ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СТЕ- РАЗКАЗВАТЕ ЛИ ИМ ЗА 1.1995Г/2.1997Г КОГАТО ВАШАТА ПАРТИЯ ФАЛИРА 13 БАНКИ И ОТ ПАРИТЕ НЯМА И СЛЕДА, АМА ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИХА ЕДНИ МНОГО ВЕРНИ ЧЕРВЕНИ СОЦИАЛИСТИ ЕДРИ МИЛИОНЕРИ КАПИТАЛИСТИ- ВИЕ ОБЯСНЯВАТЕ ЛИ ЗА ПРОИЗХОД НА ПАРИ НА ДРУГАРКАТА НИНОВА И С КАКВО Е КУПИЛА ТЕХНОИМПЕКС- ЕХ АМА И ВИЕ....

210

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се намеси и във волейбола!

209

Анонимен

преди 4 години

*** що не го пратят на логопед? Толкова се измъчва горкия. Имам чувството, че ще се нaaка докато успее да изплюe поредната дума.

208

Анонимен

преди 4 години

Цял свят очаква държавата да вземе мерки, само наш *** бил против :)Е нема такъв *** като тоя!

207

Анонимен

преди 4 години

До pontiАми прав е президента - има закони, правила, процедури. Тук ББ потъпка всичкоми земи ги прочети ве каскет, кво се праиш на големоухия

206

Гацо Бацо

преди 4 години

Президента нищо не казва като Главнокомандващ за състоянието на подопечените му.Сумати техника батърдисаха ,ама не ги свълзва с Държавата....

205

Анонимен

преди 4 години

Започвам да изпитвам носталгия за едно време,както казват хората!

204

Смях

преди 4 години

Откога Радев адвокатства на Перуката?

203

ponti

преди 4 години

Вдругиден, като изпълкома пак гласува за перуката много ми е интересно каква ще е реакцията на винету и лоената топка дето играе министър на спорта.

202

ponti до Стефан

преди 4 години

Правила бе братче! При това международни.. Или спазваш или си .. маймун от Банки.

201

Ха-ха

преди 4 години

Смешните президенти се подкрепят един друг :) Какъвто БФС такова и президенството ...

200

Стефан

преди 4 години

До ponti В какво е прав президента бе приятел, че уговарят мачове, че хващат съдии да свирят за дадения отбор, как може да се иска оставката на Борисов, на Цветанов, на Боби не може, значи независими, но взимат пари от Бюджета, от ТВ права, от ТОТОТО, искат съдействие от държавата и НЕ ПОДЛЕЖАТ на контрол ли, борбата с корупцията е задължение на държавата, а президента с всеки изминал ден се самозабравя, имам чувството че ако Борисов се закашля Румен Радев ще коментира че така не се кашля.

199

фатмака

преди 4 години

Сравнението на Радев за държава и футбол е неуместно и неправилно.Пример: 1994г. когато футбола ни беше във възход, дръжавата ни се разграбваше безцеремонно.

198

ponti

преди 4 години

..а футбола е най-успешната, законна пералня за пари! Неслучайно всеки пораснал бизнесмен си купува футболен отбор въпреки, че голяма част от тях не са стъпвали на стадион или са гледали мач по ... неизбежност.

197

ponti

преди 4 години

.. що се отнася до т.н. "ултраси", за които "ще вземат отношение", то това полицейска постановка пак по заповед на ББ, за да се замажат хорските очи. Нищо няма да им направят, защото те са на хонорар към властта и утре пак ще ги мобилизират за поредния контрапротест.

196

Анонимен

преди 4 години

На кому са нужни толкова много генерали в бедна България..............

195

ponti

преди 4 години

Ами прав е президента - има закони, правила, процедури. Тук ББ потъпка всичко - вдига телефона и разпорежда. После хората да спазвали закона. Няма как да стане!

194

Анонимен

преди 4 години

ДНЕСКАДЖИИ,ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ В ЗАЩИТА НА ПРЕЗИДЕНТА,А ОСТАВЯТЕ ХРАЧКАДЖИИТЕ.ЩЕ МИНЕТЕ ПИКОВИЯ НЕДОДЯЛКО.