38

Тръмпопутинка

преди 4 години

Ако се анализира действията на Тръмп в крайна сметка всички те,без наложените на Русия санкции, се оказват в интерес на путиновата Русия.Историята ще покаже дали това е случайно. Аз си мисля,че действително е възможно Тръмп да е изнудван от руснаците с клипове със сцени неподходящи за Президента на САЩ.

37

Анонимен

преди 4 години

Сирийската армия е влязла в Ракка.Градът, който беше столица на идил и който беше освободен преди 2 години от САЩ и коалиция.Градът, който беше изравнен със земята от самолетите на САЩ, но западните медии не отрониха и дума за убитите цивилни там. Облъчваха ни колко убити има само в Алепо.Две години след това, градът е в почти същото състояние, не е възстановен.

36

Анонимен

преди 4 години

ердоган да им прати на тия английски *** мигрантите и тогава и брекзита няма да ги спаси

35

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е последния император,който не коленичи пред "Великите сили",които за пореден път доказаха картелните си споразумения и двуличието си.В Турция бяха извършвани атентат след атентат срещу мирното население,а Ердоган чакаше ли чакаше коалиционните сили да унищожат радикалните клетки.Сега когато Ердоган реши след толкова години чакане да прочисти проблемните райони,запада го определи като " агресор"...В момента виждаме как един Великан се опитва да устои на натиск от цял свят."Аве,Цезаре!"

34

Съветник

преди 4 години

До 33. Али Кемал, прадядо на Джонсън, е министър на вътрешните работи на Османската империя, което означава дори повече от паша, защото в действителност е везир. Няма спор, че Али Кемал е турски предател, за което е убит.

33

Съветник

преди 4 години

До 33. Али Кемал, прадядо на Джонсън, е бил последен османски министър на вътрешните работи. Вярно е, че е убит за предателство. Кое е фалшиво и невярно?

32

Анонимен

преди 4 години

Тръмп и Меркел да отидат на ауденция при султан Реджеп,да коленичат с наведени глави,ако благослови да ги приеме.Да поднесат акредитивните си писма,но да не говорят и поглеждат в очите,защото може да им се случи случка.Реджеп е велик,Султан, на всички Земни кълбета!

31

Анонимен

преди 4 години

ЕС и ООН никой за нищо вече не ги бръснееее. султана си прави кефа и гък няма кой да му каже.

30

До Съветник

преди 4 години

Ако и съветите ти са толкова фалшиви като информацията ти......не ми се мисли. Къде видя Борис Джонсън наследник на турски паша? Той е внук на турски предател убит с камъни на площада.

29

???

преди 4 години

До Тато из ПравецДоста малоумно и *** го размишляваш , откакто турчина влезе в сирия около 400 000 човека са напуснали домовете си. Бомбардират се нови селища и се избиват хора напосоки , други бягат а той ми говори за връщане. Войната започва с нова сила и не се знае изобщо кога и как ще спре...

28

Съветник

преди 4 години

До баба мара 30. Превратът не е "измислен" от Ердоган, а от някои други сили извън Турция. Путин помогна на Ердоган, като го предупреди. Руското разузнаване бе разбрало. Посланикът на Русия бе убит от бивш полицай поради негови лични афекти, без политически контекст. Никакви образовани хора не са вкарани в затворите, а терористи и фетоджии. Не Ви харесва новата геополитическа ситуация, но свиквайте. Русия и Турция са вече големите играчи в региона.

27

баба мара

преди 4 години

некролога трябваше да му се напише когато си измисли преврата когато свалируския самолет и уби посланика когато вкара в затвора образованите хора натурция западът гледаше сеир и сега се сетили за некролози

26

Румен

преди 4 години

Наистина ли смятате че Ердоган е някакъв ***,който не си е направил точно сметките. Ако е така значи не сте в час.

25

равнопратка

преди 4 години

Да не стане само обратното,този който пише некролог за другите,да му издадат такъв на него?!

24

Тато из Правец

преди 4 години

Турчинът ще изчисти Сирия от бандитите и бежанците ще се върнат по домовете си ! А Путин ще му помага !!!

23

334

преди 4 години

Само нашият страхопъзльо флиртува с Ердоган и трепери пред Путин. А иначе не отказва парите от ЕС. Даже "съветва" Брюксел да бъде по-дипломатичен с Ердоган. Отврат!

22

Съветник

преди 4 години

Англичаните имат премиер, внук на османски паша. Журналистите от "Гардиън" може би за забравили този факт. Вижте как хубаво се разбраха Ердоган и Путин, дори ще се срещнат след няколко дни в Кремъл. Никога не съм подценявал качествата на президентите Путин и Ердоган, но това, което правят днес, наистина е невероятно в геополитически план. Заслужват нашите адмирации.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкакво е ИГИЛ?

20

Ю кортес

преди 4 години

Защо все американците,защо Европа не поеме поне част от мироопазващите ангажименти.Защо богата гармания не желае да отделя средства

19

Факт

преди 4 години

Ами Англия да прибере 5 милиона бежанци ,които са в Турция и да си гледа кефа.Не знам коя държава в Европа би издържала на това.