116

Анонимен

преди 4 години

Как беше ? Расистки жестове !!! Що за юридически термин ? Безумие !Ами ако има ишиас и походката му е като на *** ? Значи е расизъм ,така ли ? По простотия демократите са ненадминати . Комунагите бяха бледа сянка .

115

Реалист

преди 4 години

До Приоритети! Расизма ,цъфна и върза при демокрацията ,която също създаде сериозни психически травми ,навсякъде където я наложиха . Все пак да се доказва че има трети пол , е психическо отклонение .Или да наричат Ислямистите ,режещи глави борци за демокрация ? Дали,, демократите,, ще се извинят за безумеето си и психическите си проблеми ?

114

Приоритети!

преди 4 години

Футболен фен (в посткомунистическа държава) козирува на Хитлер?! А представяте ли си ако обижда и ругае?! Ужас! Хайде да ангажираме СДВР да ги издирва по видеозаписи и на базата на косвени доказателства да ги арестуваме! Расизма може да създаде сериозни психически травми и трябва да бъдем безкомпромисни! Това е един сериозен скандал, който заслужава да се обърне сериозно внимание. Нека да спрем непристойното поведение на футболните фенове и да се извиним на Англия.

113

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах за расизма тук.Бели срещу бели? Или бели българи срещу някои английски играчи черни? Или какво?Или не знаем значемието на думата "расизъм"?

112

men

преди 4 години

от амуняците, арапингелите и пащуните по големи расисти нема. брадва за всичките. българия трябва да бойкотира уефа и фифа и без това са тотално корумпирани организацийки които правят световни в пустинята. забрана за излъчване на мачове от англия по телевизиите и арест за всички които носят дрехи на английски отбори. да ги видим маймунковците. нема и да сме самички. на русия що не се отварят за расизъм. ми че те нямат една пекча в редиците си. ние скоро ще сме с 4-5.

111

123...

преди 4 години

kolko nisko padnaxa baiganiovcite - s tazi tema rasizma - vapreki 4e znam 4e vatre v balgaria -rasizam ima - i to golam- sreshto romi ,tyrci.pomaci - moga da kaza 4e sresto angli4anite niamashe takova -rasisko povedenie - malko si pre- eksponira - fenovete sa svobodni da vikat kakvoto si iskat -na koito ne my xaresva da ne slysha - ami naprimer balgarskite fytbolisti mogat da se opla4at shashto ot angliskite pianici koito psyvat i rygat mnogo pove4e ot nashte

110

Додо

преди 4 години

Това с "расизма" е гротеска на лунатиците в един абсолютно феноменален психодиспансер - ЕС!

109

?

преди 4 години

Балъков да си подаде оставката, че се извинява на Англия, че са ни били в 2 мача. Това с расистките прояви и без това е влияние точно от английските крайни фенове, понеже нашите си мислят, че ще им се харесат така и явно им сехаресват, щом ги пускат да им вкарат 6 гола. ГЕЙОВИ

108

Анонимен

преди 4 години

Няма бити и ударени,има само обидени.Човек може да се обиди и от нищо.И като е обиден на някой,то съдебна отговорност ли трябва да му се търси на този някой.То и аз съм му обиден на Рокфелер че той е богат,а аз съм беден.И какво? Да осъдя Рокфелер за пет милиона че се чувствам обиден от това, че той има а аз нямам?

107

муспи

преди 4 години

До Додо - Отстояване на нисшето пред висшето на правата си за паразитен начин на съществуване. - Това е формулата, а е неизбежна след като расите са над 90%, а Белите не са раса, а са просто хора с души, създадени от Бог, за разлика от милиардите, продукт на дявола Яхве.

106

Анонимен

преди 4 години

Ами радвайте се, че не живеете в истински тоталитаризъм да ви пратят да копаете с голи ръце уранова руда зимата на полярния кръг като в СССР. Расизмът не е престъпление по наказателния кодекс, но расистките прояви на стадион са определени като противообществена проява (спортно хулиганство) по Закона за опазване на обществения ред на спортни мероприятия от 2004 и се наказват с арест и глоба. Неолиберално значи икономиката да се контролира само от пазара и няма нищо общо с расизма.

105

Додо

преди 4 години

Някой ще даде ли точна дефиниция за расизъм!!?? Защото се създава впечатлението, че тази категория се използва като бостанско плашило... щом на някой от (ония) нещо не му хареса - хоп - обвинения в расизъм!

104

йй

преди 4 години

"Полицията арестува петима за расизъм, издирват още""Това се нарича дирижирана и контролирана неолиберална,демокрация.Няма никаква разлика с тоталитаризма и така нареченият фашизъм.И при тази "демокрация" нямаш право на мнение различно от мантрите,с които облъчват народа.Както се казва гледайте действията на неолибералната и демократична държава ,сещай се за Истамбулската конвенция,измененията в кодекса за защита на детето.Аз лично не вярвам нито дума на "слънцето",той просто е на къса каишка

103

Анонимен

преди 4 години

Хубава работа ама,, тия издирваните "расисти" може да се окажат хората приятели" на боко-тиквата.. :D

102

един българин

преди 4 години

Българи да знаете,че вече ви е забранено да псувате и на любимото ****де*Ра*ст. Ще дойде някой от партията на обратните от Е.С да ви съди,че сте нетолерантен и расист. Само да не погне Динко от Ямбол,че европейският съветник такъв бой ще яде от Динко и бандата му,че по всички медии в Европа ще показват нашия юнак,който доволно ще се хили,че е оправил резбата на съветника,който е решил,че вече е мъж,а не жена за да не го бият!

101

Анонимен

преди 4 години

А В Каталуния ,полиция ,газ ,патрони ,кръв ,кръв ,бой ,бой ,арести .Ни дума ,ни вопъл ...Кво става със свободната и независима преса .Демократична цензора ,знчи ?

100

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е, кой стои зад цялата тази акция да се злепостави България и да се налее вода на мелниците за Брекзит???

99

честно

преди 4 години

Като са ги арестували,утре ще ги и пуснат.Ако не са нанесли материални щети по стадиона и само са псували англичаните,какво толкова станало?Ако чуя някой да освирква българския химн и аз ще го напсувам. Това прави ли ме расист?

98

Анонимен

преди 4 години

Е, много ви се иска да има расизъм и да се изтрепе ме всички. Е не сме, като в някой държави в Европа. Съжалявам, ако има расизъм е само в София. По малките населени места се живеем спокойно.

97

Анонимен

преди 4 години

Расизма. Как един етнически българин разбира расизма. Не идва на работа, даваш му ултиматум, забележка - расизъм. Режеш му помощите защото не пуска детето си да се развива - расизъм. Правиш му забележка да не чупи обществено имущество - расизъм. Получаваш го да се държи прилично - расизъм. Казваш му да не взема кебапчета за изборите - расизъм и психическо разтроиство. Е аре стига расизъма е друго