15

Скептик

преди 4 години

В България електричество колкото искаш, стига баба ти да ти плаща сметките.

14

Анонимен

преди 4 години

А ,,Теслите'' как ги зареждат там? или карат само на водород.

13

Чеко

преди 4 години

ХуБу де - в Българията като има електричество, цъфна , процъфтя и прецъфтя и направо погрозня. Много простотия, много нещо. Нищо общо няма между България и Мадагаскар. Там климата е такъв, че няма нужда от електричество - вечно лято. В България температурен диапазон между : -25 и +45. Седемдесет градуса диапазон както в Сахара. Ако малгаша дойде в България няма да оцелее и една секунда. Поздрави от Малдивите.

12

Анонимен

преди 4 години

С такива цени и тук е лукс...

11

дфг

преди 4 години

Чувал съм , че това е една много живописна страна с хубав климати все още неналазена отцивилизацията., хората са бедни, но по тази причина са и дружелюбни и не са алчни. Дори мюсюлмански мисионери не са ги налазили да им мътят главите. Изобщо - идилия. Докога ли... След тази статия например .. до след по-кратко..

10

Анонимен

преди 4 години

Тия откакто са се освободили от лютото колониално робство не са си мръднали пръста да направят нещо, само танци и песни, каквото е останало гадните колониални екслоататори това имат и днес. Вече 40 години чакат някой да дойде и да свърши тяхната работа.

9

боли ме швепса

преди 4 години

Комунизмът беше електрификация плюс съветска власт.На Запад беше само електрификацията ,а тук няма нищо.Иван Костов е виновен .

8

не барай

преди 4 години

василева отиде в мадагаскар и всичко видя със очите си и написа това всичко тя дори не излиза от офиса си преписва от други издания да ли е истина или лъжа това нея не интересува важшото да има пари или нежно казано стимул пари за баничка и боза

7

кирчо

преди 4 години

това ще е при нас до десетина години така че стягайте се - алтернатива е слънчев панел поне за осветление

6

Ако слушам

преди 4 години

две годишната ни дъщеря... Както е редно в днешно време...В Мадагаскар всичко е наред? Или не е? От Вас научавам, че има проблеми?

5

баси

преди 4 години

Политиците навсякъде са еднакви!Щом не може да се изфука,няма да строи!

4

Анонимен

преди 4 години

Пингвините от Мадагаскар:-))

3

Наблюдател

преди 4 години

Идвайте в Европа, имаме ток!

2

муспи

преди 4 години

Другари, с Демокрацията да догоним Мадагаскар, но без свещи - всичкия восък ще се изнася за САЩ.

1

И в България

преди 4 години

електричеството ще стане лукс, като ни затворят Козлодуй и Марица-Изтокс тази "демократичната" американска втечнена газ дето излиза 1600$ за 1000 кубика (през Южен Поток газта щеше да ни струва 285$ за 1000 кубика) след 2-3 години ще ни върнат в пещерите американските ни "приятели"