22

Анонимен

преди 4 години

Герой и много необикновен човек. Особено как след всичко, което му е било причинено от корумпирания български съд, от години се обижда, когато му казват, че е чужденец. Научил е езика, работил е за 20 лева дневна надница и си казва Аз съм живял като българин и съм работил като българин.

21

Анонимен

преди 4 години

Свобода за Джок пол Джок,

20

Айде стига с тоя, бе

преди 4 години

Двама еднакви младежи, на една възраст, гневни на живота, са се намерили пияни в тъмното в събота вечер. Единият е бил по-пиян, вторият е имал нож.При такъв спорен казус (все пак десет души са били срещу един) 12 г. затвор му стигат и артисват. Ако на семейството му не стигат - в България саморазправата е втори Наказателен кодекс. В Албания също - там над 1/5 от населението подлежи на кръвно отмъщение по стари причини. Разбирайте убийство. Чакат удобен момент. Такава е нашата култура балканска

19

Батакa

преди 4 години

Явна корупция подигравка с личноста на човек,не само на този гражданин.Българите не ка да не сърдят защо никой не уважава тяхното мнение в Европа.Смешници по всяка точка в класацията.Народа се оказа неграмотен,управлението още по зле.Колко си по глупав ставаш управляващ?

18

Анонимен

преди 4 години

Това са пълни смешки, пускат го, пък му крият документите. Като е влезнал в затвора документите му се съхраняват там, после ако го преместват вървят с него по канален ред, ако е освободен му се дават. Това е.

17

Анонимен

преди 4 години

добре, след като той е скинар, защо са го нападнали 10 човека?просто питам. не знам историята, не го познавам, но нима в България няма мутри(НАЦИ)?Този човек вече говори перфектно български. Със сигурност не е глупав, мързелив.Обаче мога да Ви кажа че 99% от бг ултрасите са хора без кариера и професия. Хора, които се бията, организират боеве с кучета, занимават се с *** и т.н. Край няма... Партия ГРЮОБ ги подкрепя скрито.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе нали сега не е тоталитаризъм а демокрация. Какъв е тогава тоя БХК който е против българите и нито един българин не са защитили до сега...Извинявайте,обаче нещо ми мирише на еврейска чума!

15

Анонимен

преди 4 години

Смешният режим у нас се оплете тотално! Гешефт носи само радост....

14

Анонимен

преди 4 години

До7. Така е. Защото след ТОТАЛИТАРИЗМА промените са бавни. Отвреме на време спират - 1993 1998. 2003 2006.А другото е че учителите са учили в Москва и още стоят в НС.

13

Анонимен

преди 4 години

Туй че нямал лични документи-лична карта,паспорт за такъв дълъг период,а сега по спешност му издават и му ги носят на ръка,което е смущаващо по реда за издаване при това чрез БХК понеже те как НПО по човешки права му издават характеристика и нищо друго как документ за уважителна причина не представят за престоят му в затвора кат място отсъдено му да пребивава за изтърпяващ наказанието си по дело наложено му от съда-мярка за тежко престъпление,че как тогаз са му съставяли молбите за оневиняването

12

давай Джок!

преди 4 години

Ако продължават да го тормозят на Джок ще му пиcне и ще извади нож да ги изпотрепе и останалите корумпирани кoмундели както направи със скинарчето Монов, синчето на дърто ченге от Държавна сигурност.

11

уу

преди 4 години

как е позволено в закона пред съда да се представя становище от НПО , КОИТО СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, по добре да има квота гражднаски заседатели по трудно ще поткупиш 10 човека отколкото председателят ром на едно нпо

10

мвр-то пази ни

преди 4 години

Всеки на територията на България пълнолетен е длъжен да има документи за самоличност пише в Закона за българските лични документи . Тия милиционери сами нарушават законите като му откраднаха паспорта.

9

а

преди 4 години

тука само затворници пишат за сведение бащата Фриман ИЗВЕСТНА СВЕТОВНА ФАМИЛИЯ е общински съветник в Сидни , нито веднъж малката с не си призна за убииството не се и извини

8

безродници

преди 4 години

от кой се финансира съдът от отворено общество по проекти и америка за българия нпо та ги обучават тоест разделят пари по проекти и да е на външен адрес смее ли да се разхожда свободно по софииските улици ? Кънчев смее ли и той

7

????

преди 4 години

Защо ми изтрии коментара, че тоя ако не го помолят да не носи нож, докато се разхожда по улиците на софия може още някой на бъде наръган от него! Ами ако се окаже тоя сериен убиец, кой ще е виновен! Някой може ли да даде гаранции че тоя няма наклонности на сериен убиец, все пак вече има едно, или поне само за едно знаем!

6

Сата НАТО

преди 4 години

Много б0 *** за чистене има и в съдебната система, и в МВР. Пълна излагация на държавно ниво. На народ, който държи на власт такива чиновници, му взимат държавата и го държат в положение на "рая" - полуживотни, недорасли за самоуправление.

5

Анонимен

преди 4 години

Защо бяха скрити документите по делото и записите от видеокамерите.Татенцето Христо Монов ли го уреди - долният кому няга, сега виден гебераст.Австралия да поиска ново дело в Международен съд.

4

Анонимен

преди 4 години

Що го пуснахте тоя осъден убиец ? Тоя трябваше да си лежи в Бусманци, докато излезе решението на делото за освобождаване! Сега като тръгне с големия нож но улиците на София, и като убие още някои кой ще е виновен!????

3

Анонимен

преди 4 години

Значи са арестували документите на Джок с две думи хванали са го за документа.