30

реалист

преди 4 години

Вие май не сте били в инфекциозното в Окръжна!?Там е като във филм на ужасите

29

Гост

преди 4 години

Детското здравеопазване в България би трябвало ! да бъде осигурено на 100 процента, тоест, на практика от здравното заведение не би трябвало да имат проблеми с липса на консумативи, би трябвало да им остават пари за ремонти - тоест, някъде в здравното министерство, се губят пари за тази детска болница?

28

Qqqqqq

преди 4 години

Скоро четох,че само 34% от парите ни , влезви в държавата под формата на данъци и такси ,се връщат обратно като инвестиция в интерес на хората. В ,,белите,, държави, този процент е над 50 и 60.Докато това се случва, ще продължаваме да събираме пари и капачки за децата ни!!

27

Ха

преди 4 години

Ами да преместят отделението в Правителствена,там едва ли Цве,титу е спала на 30 годишен дюшек.

26

шматка

преди 4 години

Нали строят нова болница.Какво ревете.Станишев построи ли ви нова болница.Поредната фейсбук героиня

25

Анонимен

преди 4 години

Този достойна жена с 10 хиляди и няколко доброволци ще свършат работа , за която от министерството щяха да пуснат държавна поръчка за 100-200 хил лв. +ДДС

24

абсурдистан

преди 4 години

ама фандуркова води в анкетата !Вместо многомилионни протести , българина мазохист цъка на компа , децата си лекува с прооосия по медиите ,болници и кувйози на доброволни дарения .внася осигуровки,данъци,такси и не търси сметка къде отиват парите.

23

Анонимен

преди 4 години

До тиквочага и коЩе строим и АЕЦ с 45 годишни атомни съветски самовари, само на 160 км от планината Вранча!1 300 000 000 левчета вече им преведохме за таралясниците...

22

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

За сметка на това автомобилния парк на МЕР и МО бе изцяло обновен.Брулнахме и 4 милиарда за американски самолети ...Яено ще ставаме полицейска държава с милитаристична и войнстваща външна политика.

21

Анонимен

преди 4 години

Не са важни болниците, здравето, живота, заплатите а най е важно асфалтиране на магистралите , стари струващи милиарди американски самолети, къщи за гости и усвояване на еврофондовете. Гласувайте оак за герб

20

тиквочага и ко

преди 4 години

ама ше житкаме с ф16ки бе, какво са тука некви си деца, некви болници...

19

ЛАЗО

преди 4 години

В здравните ни заведения може да пада всичко,имаме бездънна здравна каса.Лошо ще бъде,ако вземат да падат апартаменти,мезонети,тераси,къщи за гости и т.н и т.н!

18

Анонимен

преди 4 години

Защо всички обвиняват правителството. Защо пак от нашите данъци трябва да се оправят болниците. Има си здравна каса която плаща на болниците с парите от здравните осигуровки и тя е независима от правителството. Лечението е бизнес като всеки друг - плащаш и получваш услуга. Ако няма пари за болниците или много се краде в касата или размера на вноските е твърде малък. по-скоро второто. Аз в Гермаия плащам 8200 евро на година здравни осигуровки. А вие искате с 120 евро на година същото обслужване?

17

T

преди 4 години

Парите са из кварталите и селата в подножието на Витоша. Разходете се и вижте какви замъци са построени и се строят, с какви дворове, с какви басейни, барове до басейните... Палати за милиони, собственост на хора, ограбили милиарди. Там са парите за пенсии, лечение на деца, лечение на възрастни, образование, инфраструктура, спорт. Всичко са заграбили и затова няма за нищо друго сега.

16

с

преди 4 години

Истината е, че за децата никой в тази държава не иска да дава пари.

15

с

преди 4 години

Истината е, че за децата никой в тази държава не иска да дава пари.

14

NN

преди 4 години

Да ,ама в Лозенец правителствена условията не са такива!

13

And Justice for all

преди 4 години

Приоритети на правителството,уважаеми.Ако българските данъкоплатци искат децата им да се лекуват в нормални условия организират дарителстки кампании..

12

1

преди 4 години

Може да добавите една банква сметка, за да може още хора да се включат, ако все още има нужда от средства. Ясно е, че сами трябва да се оправяме.

11

Проверил

преди 4 години

До Анонимен 4Оценявам подобаващо свежото Ви чувство за хумор, рано рано.