8

Анонимен

преди 4 години

Държавният им глава им каза, че ще ги изкара от Европейския съюз. Поклон пред Нейно Величество и млък за поданиците.

7

и до ..

преди 4 години

Жълти и червени , матеряли и ддруго каквото си получил и каквото ти си крал , "циганино" мен не ме засягя !И внимавай какво говориш за хора който не познаваш . На теб ти трябва образувание да се научиш как да работиш и да спреш да крадеш ! Аз сам на обекта да работя , а не кат теб !

6

Анонимен

преди 4 години

Три години излизат.Това излизане през носа им излезе.

5

До Лондон

преди 4 години

А задавал ли си си въпроса, защо си сменил толкова много обекти, за толкова кратко време? Тези криви стени, не са ли част от твоето "умно" творчество? И...колко материали си присвоил от тези 15 обекта? Колко жълти или червени картона си получил???

4

Лондон

преди 4 години

Аз през целия си живот не сам видял толкова неграмотници колкото има тук в Лондон !! Почнаха да строят блокове от 2010 година , представяте ли си ? 15 строителни обекта смених за 2 години , и една права стена няма на нито един апартамент или къща !!! Постоянно преправям работата на големите майстори !!! Евала Англия . Евала неграмотници !!!

3

ира

преди 4 години

До 1Съвсем правилно коментар 1.

2

ира

преди 4 години

Скъпа госпожо, аз съм проевропейка от първия западно европейски музей в който са ме водили като дете, и от първия западен език , който знам като матерен. Не откриваме Европа заедно с вас, и покрай едно или друго събитие. Не говорете от името на всички.

1

1

преди 4 години

Весела, хубаво ги хортуваш тези думички но доколко са верни:1. Страх е сковал лоясалите мозъци на евро кликата от Брекзит;2. Тези същите по т. 1. са загубили способността си да взимат и най-вече да провеждат важни за даржавата си решения;3. Така наречентия ЕС има взаимоотношения с още десетки държави извън нежелания съюз;4. Великобритания е велика държава и не и пука от страховете на едни гърбави от тежестта на парите с които са затрупани безметежно откъснати от реалния живот лица;5. Пука и