38

Анонимен

преди 4 години

Допълнтелните 130 милиона лично Плевнелиев да ги извади от джоба си! Иначе пак товарите българския данъкоплатец, а заплатите в тоя завод ще бъдат както средностатистическите за страната - т.е. едно нищо. Фолксваген обмисляше България като кандидат точно заради ниските заплати, не за друго! Каква ни е файдата, освен управляващите да си пооправят имиджа?!

37

честно

преди 4 години

Ами,че той Фолксваген,може и да изчака малко и като се успокоят нещата тогава да си направи завода. Едва ли ще решат у нас като виждат как им се натискаме.

36

Амааа...

преди 4 години

До АмиПотърси информация за нерадостната съдба на "Ровър" в България . Как след близо година административни"неволи" с държавните ни служители , компанията която започна с оптимизъм да разкрива работни места у нас си грабна инженерите и изостави цялата си база да ръждясва .А нещо да си спомняш за грандиозните планове на "Грейт Уол" и "хубавите" джипове дето ги правеха в Ловеч ..... Те пак си имат планове , но не са свързани вече с България..... Защо ли ? А колко ли ще издържи VOSS ?

35

Анонимен

преди 4 години

А къде са НЕпоплювкитее от опозицията? Те държава не управляват ли? Освен интриги и детски манипулации други, невиждам. Плевналиев поне се мъчи нещо да направи.

34

Ами

преди 4 години

Мисля, че завода на ФВ в Турция беше по-скоро стратегически политически ход. Инвестиция + печалба срещу решаване на проблема с бежанците.Принципно, автомобилен завод с такъв мащаб в България би покрил процент от безработицата, би увеличил обемите на вноса и износа, би генерирал доста приходи в бюджета от основна дейност. Тъй като е зависим от много съпътстващи спомагателни дейности, би подпомогнал развитието и на доста други сектори.Добра идея е.

33

!?

преди 4 години

Вече и Дойче 6анк ли цензурирате , ....

32

Сп???нс

преди 4 години

Правилно, ако трябва ББ ще дръпне един заем от Дойче бaнк , за да утрои субсидията, ще осчетоводяват чрез "офшорка", а работниците ще подпишат договорите чрез посредници от Сомалия и по този начин ще им плащат към тамошния стандарт- 10 до 20$/месечно. Може пък така да привлечем несметни инвестиции .

31

Само питам

преди 4 години

А какво стана с избора на VW за терен който се отказва и предлаганите терени собственост на приближени на власта , които ще направят безсрамно богати своите алчни собственици ? А за изричното условие в управителния съвет на българския клон на компанията да има ЗАДЪЛЖЪТЕЛНО "наш човек" / Плевн*ята най-вероятно се гласи за там или друг СМЧ / от ГЕРБ за да можело "проблемите" да се решавали бързо ?

30

Чика Куре

преди 4 години

Радев премиер ли е,бре ***?

29

бай уй

преди 4 години

До ученТака е, само че е наобратно!

28

Анонимен

преди 4 години

И защо трябваше да е Кремиковци, а не на терена на КТА "Мадара" в Шумен?

27

Анонимен

преди 4 години

....И НЕ Е НАРЕКЪЛ РОДИНАТА СИ БЛАТО УПРАВЛЯВАНО ОТ ШАЙКА, АХ ДА БЕ ТОВА БЯХА ДУМИ НА РАДЕВ СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР. БРАВО ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЕТО ТОВА ПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ- ЛОБИРАТ ЗА РОДИНАТА СИ.

26

до_Учения

преди 4 години

браво на Роско браво ама Роско си има млада жена и голяма вила на остров Тасос и България не го запомни с нищо особенно като президент освен с глупавите дипломатични изцепки и глупав тон срещу другаря Путин който разбира се ги подмина както Мечок подминава нахъсана с кокалче булонка и общо взето че влязъл милионер в политиката сякаш остана без особенно значение хич и нензнам от кво са му мильоните и кви шушумига истории е въртял и там не е ясно кво го хвалиш като си обикновен форумен драскач

25

Анонимен

преди 4 години

Патриотизмът на Плевнелиев се измерва с пари, които почти беше изгубил, но Ердоган стъпи накриво. Ще видим как германците ще о финтират този път.

24

Ник

преди 4 години

При тая политическа ситуация няма как ФВ да инвестира в Туркие Сърбия отпада щото не е в ЕС затова и германия толкова държи да се приемат сърбия македония албания и тн.България отпада като малъл пазар липса на работна ръка корупция липса на инфраструктура и тн.

23

учен

преди 4 години

БРАВО на през. Плевнелиев ...БОРИ се КАТО ЛЪВ за БГ !!!!! НАЙ -ДОСТОЙНИЯТ президент до сега !!!! Не случайно ще е следващият ГЕН.СЕКРЕТАР на НАТО !!!!!!...ЕДИНСТВЕНИЯТ .влязъл в политиката като МИЛИОНЕР ...направил парите в Германия .ПРОВЕРЯВАН МНОГОКРАТНО...и ВИСОКО одобрен от германците ! Другите плазмодий около него са като НЕДОРАЗВИТИ ЧЕХЪЛЧЕТА .ако имаше повече ТАКИВА БГ ...сега БГ щеше да е на светлинни години от *** на русофилските българомразци !

22

Анонимен

преди 4 години

Бойко не им ли е казал че, пълно с келешлък готов да работи за 800 лв по 10 часа на ден?

21

Ник

преди 4 години

В България за 5 години се купуват толкова коли колкото в Китай за 30 минути.Турция сглобява Рено ще си плюе на производството и ще купи български ФВ.Ко не?!

20

Ангел

преди 4 години

Хич не ни трябва Фолксваген .Поредния западен изедник дошъл да печели пари на наш гръб. Ние НЕ трябва да бъдем като Турция. Не ние трябва да се борим за завода а те да се борят да го направят у нас!!! Ако искат да строят да си платят земята по пазарни цени , да нямат данъчни облекчения , да плащат що годе Европейски заплати иначе хич не ми трябват!! Да си ходят там в Ци.ганския султанат!!!!И без това колите им не струват!!!

19

Алов

преди 4 години

Плазмодият да не го гласят за шеф на БФС?