78

Анонимен

преди 4 години

Защо удвояваме като искат у нас а не в Турция поради политика би трябвало да сме на кирия а излиза че сме на загуба -ами такова ни е правителството корумпирано отвсякъде

77

Анонимен

преди 4 години

по тази логика никой няма да инвестира тук

76

Ко? Не!

преди 4 години

Как така удвоявате?! Тия пари да не са ви бащиния, че ги раздавате на частни компании и фирми ?!?! Как така се случва, че ми харчите парите без ангажимент как ще се върнат?! Частна фирма, която ще изнася печалбите си в Германия, а вие само дето не разтворихте бузки! Отвратително е !

75

Анонимен

преди 4 години

Оправете пътищата!!! Стига с тия дупки, печалби, мафии и т.н. Стига с тия мутренски ултраси, агитки, боеве с питбули и т.н. Храните ги сега и утре ще изпълняват поръчките Ви, нали ГРОБ?Ето затова фолксваген не иска да прави бизнес. Заради ТИКВАТА-МУТРА. Да си го кажем.Полицията защо не влезе в фейсбук и да види за какви хора става дума, за какви профили. Защо няма масови арести? Защо няма осъдени за дупките по пътищата и лошата поддръжка на магистралите? Защо лабораториите са на строи. фирми

74

Анонимен

преди 4 години

казано по друг начин, за да има за сестрите, за заплати, за пенсии, първо се инвестира.Магистралите носят приходи, като се строят заводи около тях. Никой няма да инвестира без инфраструктура, а това, че не се яде асфалта звучи мега наивно

73

Анонимен

преди 4 години

един такъв завод би вдигнал БВП на България с над 10%, ето защо предлагат такива субсидии, плиткоумни драскачи

72

Браус!

преди 4 години

Никой не ги търсел, *** те са предлагат срещу двойно заплащане.........Чунким, белким на някой му пука.

71

До 44 от АМИ

преди 4 години

Не отричам, че има провали.Също така, смятам, че просто идея без правилни начини и процедури за ефективна реализация е нищо. Дефинитивно, трябва промяна в много направления, НО неуспехите не означават, че трябва да се отказваме. Напротив, те трябва да ни мотивират да се стремим към постигане на поставените цели.Има примери в БГ за успешни спомагателни производства в автомобилна индустрия, които се разширяват и увеличават обемите си, а за мен това означава, че мисията не е невъзможна.

70

Всичко то хубаво,

преди 4 години

но завода трябва да е в Пловдив, вместо край София.

69

Анонимен

преди 4 години

5 милионна България или 85 милионна Турция. То е ясно, че никой не иска да се занимава с една западнала и умираща демократична нация

68

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на каруците от Фолксваген Груп. Има толкова други марки. Може да сме малък пазар, но сме пазар все пак, особено за барутарници втора ръка.

67

Анонимен

преди 4 години

И това нещо ни беше президент.Срам!Срам!Срам!

66

Анонимен

преди 4 години

Давайте,давайтеееее.Българина е богат,може да субсидира и всеки арабски шейх,не само европейски компании.Нищо,че крета с миним.заплата от 250 евро и пенсия от 100 евро.Ама нали парите са от данъкоплатците,а не от джобовете на властта.

65

Анонимен

преди 4 години

Вече знаем VW каква компания са. Корупция и лицемерие.Да си сглобяват мръсните коли в Анадола.Ние на сме богати ,но ни е останало малко достойнство.

64

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДай половин милиард и два завода ще ти построя.

63

Анонимен

преди 4 години

Че що пък да не им подарим един завод на ФВ? Даже и заплатите на работниците им да платим за 10г. напред, че като ги гледам как са опусталели завалиите, гладни са умрели. Българите сме добри и гостоприемни и за нас не е проблем да споделим богатството си с изпаданлите германци.

62

do 70

преди 4 години

А сега какво е? Заводи няма, само чиновници на държавна хранилка. Даже и след пенсиониране остават, защото е готино да си клатиш цял ден краката на топло в някоя канцелария, а през лятото на климатик. Само в Министерство на Земеделието били 17 000. Та ние толкова земеделци нямаме.

61

Анонимен

преди 4 години

Далаверата им с турците е голяма щом ще чакат да се размине малко шумотевицата, инак войната няма да има свършване... Ама сега една война в повече не им е проблем на вагените, а и за фолка не е толкова.

60

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТакива мизерници не ми трябват.що бе, ти ли ше строиш завод?

59

Калин

преди 4 години

И как точно ги намериха тия допълнителни финанси? Решиха да откраднат малко по-малко вероятно...В същото време, медицински сестри протестират, болници са в окаяно състояние, полицаите негодуват че не им се заплаща достойно труда...и да не изброявам защото няма да ми стигне деня.Що завод в София-да може да се концетрира още повече от населението в една точка в страната? *** логика на управляващите, вместо да диференцират финансовите потоци и подпомогнат синхронизираното териториално развитие.