58

ЕВО

преди 4 години

Тройната ни коалиция може и да ги утрои! Кеф ти риба,кеф ти перки,кеф ти паламуд!Колкото до Росенчо,ами оказа се голям разбирач,почти на всичко!

57

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ затвърждава че подбират кадрите си по глупав, най глупав, още по глупав и ако има измервателен урудед *** те ще го счупят. Роско го знаем че не е добре, ами давай Роско субсидирай ама не с парите на Българите.

56

поPко подрисоф

преди 4 години

плювни не само това баце. че субсидираме и всяка произведена и изнесена кола с по 25 000 марки. да се стимолира изнуса.

55

A

преди 4 години

До Анонимен 44да Плев. се мъчи да направи много неща, но само когато далаверата за него е достатъчно голяма.

54

Анонимен

преди 4 години

Знайш ли що немците имат икономика, а ние имаме тикви? Защото Германия никога няма да подари 250 милиона евро на българска фирма, да си построи завод в Германия!

53

Анонимен

преди 4 години

Да платя с моите пари, на конкурентна чужда частна фирма, за да "смачка" моята - гениално! Аз отказвам да си купя сам въжето за собственото бесило. Като искат завод, да си платят масрафа, ако не... да бегат. Такива мизерници не ми трябват.

52

A

преди 4 години

До Анонимен 57Плевнелиев още от първите години след 1989 г. и досега е работил за немски фирми (справка EVN и пр.)

51

A

преди 4 години

Плевнелиев има доста имоти в чужбина и пари в банки - нека даде от тях, а не от данъците на тези, които не могат да получат дори адекватно здравеопазване. И ? ми е той колко % ще получи от тази далавера.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако някой ми даде половин милиард лева, аз се ангажирам да наема ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ хора от Фолксваген, и да им плащам средната работна заплата за три години, БЕЗ ДОРИ ДА ИДВАТ НА РАБОТА. Останалите няколко стотин милиона обаче са си за мен! Желаещи има ли? Аре Бойко - ти си, а пък аз може и да почерпя!

49

Анонимен

преди 4 години

Честно казано, не ми е ясно по какъв начин държавата планира да си върне субсидията от 250 милиона, която предлага.Плащат се огромни средства на данъкоплатеца, за да се привлече частна фирма, чиято печалба директно ще заминава за Германия. У нас ще остават само данъците от скромните заплати на служителите и Плахите надежди за раздвижване на икономиката и повишаване на престижа.

48

Анонимен

преди 4 години

Това е пълна простотия! От какъв зор държавата ще субсидира частна фирма, при това немска? Българските фирми нямат ли нужда от субсидии? Аз също имам фирма, защо не субсидирате мен с четвърт милиард, ами с моите пари ще хрантутите бедните германци от ФВ? Че вие ако ги бяхте наляли толкова пари в Ловеч, сега там щяха да произвеждат Ролс Ройси. И как винаги се намират *** да подкрепят тази чиста корупция не знам!

47

Анонимен

преди 4 години

Пробвайте кука номер 8 и царевица. Може и да се привлече.

46

Анонимен до жжж

преди 4 години

Всички знаем че в турция има много добри работници по душа и до там, абе и вие като почнете да се цепите. Чули какво каза Тръмпича вчера, предупредихме турция не ни послуша ще има санкции. Отиде коня в реката адйде лирата юрюш надолу.

45

Анонимен

преди 4 години

На 100% няма да има завод в България, защо подвеждате хората ? В страната на мафията никой няма да дойде, особенно след скандалния мач с Англия. С ГЕРБ ударихме дъното, никой не ни взема на сериозно, ами то със такъв *** премиер как да стане.

44

жжж

преди 4 години

Българина винаги си мисли че е центъра на земното кълбо. Все той е мъченик, всички са му длъжни, все е онеправдан, все има заговор срещу него. Всички знаят че в Турция има много и много добри работници.

43

ira

преди 4 години

Стига глупости, брътвежи, дрънканици! Плевнелиев защо е тъй съпричастен с тази тема? Той защо мрънка от името на цяла България по финансови въпроси?

42

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 54 Ами като не ти се работи евтино , стой си безработен. Не ни пречиш.

41

Анонимен

преди 4 години

Във всеки град имаше по няколко завода.

40

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще направим да дойдат да им работим евтино. Ще се навеждаме, ако трябва и вазелина ще си носим сами, само да дойдат да им работим евтино.

39

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 44 В ръководството на БСП няма нито един ,който да се доближава поне малко до нивото на Плевнелиев.