73

Анонимен

преди 4 години

Изваждането от Европа най-вече ще удари Лудогорец и всички направени инвестиции ще изтекат в канала. Чужденците ще си тръгнат. Може и да е за добро, да играят само българи, така ще се развият школите.

72

8:0

преди 4 години

Англичаните преиначиха нещата, отзвука е по-голям от бомбандировките на Турция над Сирия и на английските бомбандировки над София. Крадците на света.А тирето кога идва в Ловеч?

71

Радослав

преди 4 години

До 80Никои в Европа не се опитва да се бори с нацизма!Докато има само права за малцинства и имигранти и само задължения за данъкоплатците ще има и нацизъм и национализъм!Ако искате да няма нацизъм или расизъм,то тогава правата и задълженията трябва да са за всички!А не както сега е в България едните да не са внесли и 1 стотинка данък и да имат права на помощи за хиляди левове,а в същото време родители които работят да са наказани и да нямат право на помощи, а само да плащат данъци

70

Анонимен

преди 4 години

Никои досега не се е справил,нито с нацизма,нито с национализма!!!!Всеки може да опитва,но каузата е загубена!!!

69

Анонимен

преди 4 години

ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НЕ ВИ ЛИ НАМИРИСВА НА МИНАЛОГОДИШНАТА С РУСКИЯ ШПИОНИН,КОГОТО РУСНАЦИТЕ ПЪРВО ПУСНАЛИ ОТ ЗАТВОРА,А СЛЕД ТОВА ТРЪГНАЛИ ИЗ АНГЛИЯ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО УБИЯТ С БОЙНИ ОТРОВНИ ВЕШЕСТВА И С АТОМНИ БОМБИ ? НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА,ЧЕ БОЗАВИТЕ *** ЗАПОЧНАХА НАЙ-НАГЛО ДА СЕ ПОДИГРАВАТ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ? НАЛИ ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАМЕ КОЛКО ДОЛНИ ПИЯНДЕТА СА,И КАКВИ СМОТАНИ *** СА . И ТРЪГНАЛИ МИРИЗЛИВЦИТЕ ДА ОБВИНЯВАТ....ПФУУУ,АМАН ОТ ИЗВРАТЕНЯЦИ

68

Кого и как щеНакажат

преди 4 години

заради това, че английските фенове на българска земя извършиха нарушение, дефинирано в Наказателния кодекс на Република България? Те освиркаха националния химн на България.Какво наказание се предвижда за поругаване на национални символи?

67

Радослав

преди 4 години

За расизма не е виновно БФС, а държавата! Има си причина да сме такива! Ако от ЕС не искат да сме расисти да взимат "братята" и да ги интегрират там, като ги махнат от тук много бързо ще изчезне и расизма от България! Расизъм има само когато изконни човешки права се нарушават за едни, а други се ползват с протекция! Расизма в България е резултат от политиката на държавата спрямо гражданите им последните 30г.! Докато "братята" имат само права, а нормалния българин само задължения расизъм ще има!

66

Анонимен

преди 4 години

Бях фен на Англия..... май до вчера, докато не прочетох това заглавие: Lions vs Animals. Също не харесвам много черти от българския манталитет, но един журналист от страна, която има в речника си думата "gentleman " и претендира за джентълменско поведение, чест и достойнство, дори и изданието да е жълт таблоид, това заглавие си е журналистическо хулиганство! Този трябва да го уволнят, ако не го направят, ще е голям фарс! Ако това се беше случило напр. в Полша, англичаните никога нямаше да посмеят на напишат "животни " за полските фенове- онези щяха да ги пометат! Но наште си мълчат

65

до 67

преди 4 години

Българите,сме озлобени от ,,много хубавия живот" в България. Затова толкова народ емигрира или умря! В страните от Западна Европа НЕ са видели толкова инфлации в живота си,които българите видяхме през 97 година, ако им кажеш,че минималната заплата у нас е 520 лева, няма да ти повярват. Така че си има причина за тая злоба. Хората са озлобени,когато им липсва любов и не им стигат парите да се нахранят. Важи и за млади,и за стари.Все живеят с икономии.Дълбоко в душата си българинът обаче НЕ е зъл.

64

до 66

преди 4 години

Я да млъкваш!!! Ти пък си много хубав човек, като мразиш собственият си народ! Българите сме били такива, българите сме били онакива. Те от англичаните например няма пияници и расисти, така ли? Всички 6 милиона българи сме ти направили мръсно, едва ли не! Българомразец НЕ ща за приятел!

63

до 68 от 61

преди 4 години

Аз НЕ чупя седалките на стадиона. НЕ хвърлям пиратки, НЕ вземам дрога и НЕ ходя пиян по мачовете,за да ми викаш кратуно! Тия англичани ОСВИРКАХА БЪЛГАРСКИЯТ ХИМН!!! В коя друга държава ще го направят, я кажи? Заслужиха си да им викат Не*гра и да ги обиждат,защото те самите преди мача са обиждали,че българите сме Ц*И*Г*А*Н*И,а в английската преса ни изкарват животни(прочети и другите новини). За футболистите ни,че са некадърни е факт,но да те обиждат в собствената ти държава е прекално!!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Да ама не. И какво от това. Току що прегледах и видях, че Фарьорски острови са взели победа над Малта. И двата *** имат по 3 точки. Андора и Люксембург имат победи и са с повече точки от нас, по-зле от нас са само Гибралтар, Лихтенщайн и Сан Марино. Повтарям в текущите квалификации Андора, Фарьорски и Люксембурт имат победи, България не.

61

Анонимен

преди 4 години

Британските фенове са безплодни ***. Подобно на БФС и националния ни отбор.

60

1

преди 4 години

А това, че наричат в пресата си българските футболисти и народ "животни", какво е? Това е предварително режисирано! Забелязахте ли как "снежния човек" с прическа "разплетена дамаджана", си прикрива устата с ръка и се хили като, каквото искате го наречете?!

59

Анонимен

преди 4 години

Айде сега една солена глоба на Ганчовците да ги видиме колко ще са расисти.Селски бекове.

58

До 61

преди 4 години

Верно ли, бе кратуно, за това се ходи на мач? Да псуваш, да злобееш, да мразиш. В нормалните държави хората ходят със семействата си на стадиона, децата им се радват и плачат за отборите си, пеят се песни за любимия отбор, а кратуната иска да ходи да зверее. За това нормални не останаха по стадионите ни, в сектор Б се продава водка и амфетамини, а в сектор Г са пък някви други наци-олЬигофрени

57

Анонимен

преди 4 години

От 66 и една много лоша, че сте най-злобната нация.И то даже и помежду си, което никоя друга нация не го върши.

56

Пустиняк

преди 4 години

Ганьовистанецът е свикнал да обижда по всевъзможни начини, но него някой ако го засегне, тогава е обидчив, чувства се недооценен, отхвърля грешките си и не признава вината си, което засилва злобата и омразата. Карл Юнг е дал за това термина КОМПЛЕКСИ. може да се каже, че в бг се развива епидемия от комплексираност, подхранвана и от профанизирани журнaля и политици. Това не води нищо добро. Общество в тежка депресия, мегаломания за някаква велика цивилизационна значимост, неосъзнат срам и т. Н.

55

муспи

преди 4 години

Английските медии са еврейски както българските, - всичката врява е по плана Геноцид на бялата раса. Но докато в българите това го знаят, англичаните не забелязват че след векове лицемерие вече са угандийци - техните сметалки сами казват, че цвета на кожата няма значение.

54

Анонимен

преди 4 години

Абе Северозападен пакистан кога ще напуска Европа най-накрая?