38

Анонимен

преди 4 години

Джок Полфрийман беше нападнат от 16 дрогирани ултраси на Левски, секция София-Запад.Същите като тези, които камерите от стадион Васил Левски показаха на целия свят наскоро.Всеки с повече от две мозъчни гънки да се замисли.

37

Футуролог

преди 4 години

Англия от векове е господар на половината планета както е казал мислителя западен класик а в момента може би е господар на цялата допълвам аз с едно на ум разбира сеИма двама ярко отличаващи се английски десиденти като Джон Ленен е убит в гръб с четири куршума заради приликата си с Чарлз Дарвин-скандалаА Карл Маркс-послушко според върховетеОсуалд,Джок Полфрииман,Дейвид Чапмън ми мязат на английски ултранационалисти и расисти а нищо чудно техния фашизъм да е изцяло на самодейни начала

36

до 38

преди 4 години

Бравос, ашколсун на Джокито, той е нашто червено знаме! Пожелавам му да бъде все така несломим при следващата си присъда за убийство, за предпочитане извършено в някой от назадничавите щати, примерно в Тексас. Обаче да чака изпълнението едно двайсетина годинки. Амин!

35

Анонимен

преди 4 години

Този е не само герой, но и от затвора свърши повече работа и живя по-пълноценно отколкото някои депутати. Браво! Несломим дух показа.

34

Ашколсун

преди 4 години

Браво на магистратите, скоро ще се подписва и с електронен подпис от далечна Австралия!

33

Мизийски

преди 4 години

Ето ви едно предложение за отрезвяване. Следващият път, когато се извърши убийство в България, да проучим дали родителите (децата) на жертвата са заели страната на убиеца Полфрийман (в някоя от социалните мрежи). След това някой отива и причаква тези близки на жертвата пред дома им с предложението да спретнем един протест за освобождаването на убиеца на родителя (детето) им. Знам, че ще има припаднали, повърнали и може би самоубили се, но това е единственият начин, по който левичарите (евентуалн

32

мдаа

преди 4 години

Тоя питeкантроп че ще убие пак, няма никакво съмнение. Дано попадне на някой от вресливите си защитници следващия път! Ако пък е някое човече от антибългарския Х комитет, дюшеш!

31

Пред фактите

преди 4 години

Джок е герой за какъвто можем само да си мечтаем в БГ. Кой от вас би скочил на 16 пияни и дрогирани ултаса за да спаси непознат? 0 нали, даже не сте чували за такъв виц, Джок обаче го прави без да му мигне окото. Дрогантчетата почти го убиват с тротоарни павета, много ясно, че ще се защити както може. После монов старши излива ада отгоре му и за капак Джок оцелява и става човек за пример. За цацаратурата изгубеното видео на https://youtu.be/z2mzO3-6QTA

30

Анонимен

преди 4 години

Джок е герой за какъвто можем само да си мечтаем в БГ. Кой от вас би скочил на 16 пияни и дрогирани ултаса за да спаси непознат? 0 нали, даже не сте чували за такъв виц, Джок обаче го прави без да му мигне окото. Дрогантчетата почти го убиват с тротоарни павета, много ясно, че ще се защити както може. После монов старши излива ада отгоре му и за капак Джок оцелява и става човек за пример. Кога цацаратурата ще потърси отговорност на останалите 15 pomiqra + монов ст.?

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Трольо, от Админа на Днес.бг вече те предупредупредиха, че си оплескал опорките - щом Лозан Панов от кръга "Капитал" рече, че заедно с Красюмер Къньов от БХК ще ни одере кожата в Страсбург, вземи да напишеш, че Дънди Крокодила е свиреп звяр и мястото му е тъкмо в одъра на Елисавета Паньова - псевдосъпруга на баш "радетеля" за справедливост за всички убийци и престъпни олигарси в страната.

28

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че Джок нямаше оръжие! В САЩ просто щеше да викне полицията да измете 16 бoулици. Джок, ти си герой! Стотици хиляди те обичат, ти си пример за смелост, честност, достойнство! Истински герой! Поклон!

27

\m/

преди 4 години

До Анони"менДжок е герой"Ей това е истината! За пречукване на такива олигофренясали скинчета награда трябва да се дава, не да се съди!

26

Анонимен

преди 4 години

До До 4 - 25ГУЛАГ, не ГулаК, научи се най-после; да не се наложи да четеш Солженицин в някой ГУЛАГ - простотията е свирепо наказуема.

25

Анонимен

преди 4 години

Под егидата на "храбрия" политик (най-богатият "съдия") в страната Лозан Панов, Цецо Мустака от Сърбия и парите на ФСБ, нашият убийствен "СТРАДАЛЕЦ" най-после бе спасен от гнусните прокурорски лапи и се нанесе в дома на Черния лебед - видна хайдукатка и почти съпруга на председателя на Висшия касационен съд - Паньов.За почитанията си към "страдалеца" се обръщайте към дома на Лебедицата в елитния комплекс "Изгрев", построен от "Артекс".

24

До 4

преди 4 години

Присъдата му е намалена вече я е излежал или трябва да е в затвора или трябва да е на свобод.а Самото подписване е останка от комунизъма тоест държавата е ГУЛАК. Може да е под домашен арестр може да е в ареста ама подписването е недомислица и може да осъди държавата и всички данъкоплатци да плащатл Да не говоримр че комунизъма и ГУЛАЦИТЕ са забранени. Кажи ми в коя нормална държава хората се подписват ?

23

Анонимен

преди 4 години

Важен английски агент, голяма тупурдиа вдигнаха англичаните заради него, клевети в расизъм, кадри по телевизия, вестници даже се затичаха по терена за победа.

22

Анонимен

преди 4 години

ДЖОК Е УБИЕЦ И ПСИХОПАТ.

21

Анонимен

преди 4 години

До до 4 - 6Трольо, пак обърка опорките - за побеснелите скинари не улучи, защото Монов е син не на кой да е, а на прочут ДС агент, който клепаше и студенти, и колеги от СУ по време на "перестройката" - затова си длъжен да пишеш само в негова защита, а че твоят Полфрийман си е чист убиец и не е защитавал никакво "беззащитно" мистично шведче като легенда на КрасьоКъневото БХК и техните парички - и това е безспорно, затова и твоето мозъче се е оплело.Давам ти опорка - убиецът си остава убиец.

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Докато ни обясняват от Европата колко големи расисти сме ние българите един убиец ловувал българи насред София е на път тихомълком да се измъкне от България излежал жалките 12 години за едно убийство на млад човек и един опит за убийство на друг.Ето, това са двойните стандарти на евроатлантическия свят !Ето, това е лицемерието на Запада !Промиват ни мозъците колко лоши сме, а в същото време те вършат безобразия навсякъде по света.

19

Анонимен

преди 4 години

До До 4Кви са тия нови доказателства? АВстралийските долари ли?