9

хахо

преди 4 години

В една нормална държава в подобни случаи съвсем законно началника на затвора плюс надзирателите веднага трябва да бъдат уволнени дисциплинарно.И да не ми разправят врели некипели,ченямало работна ръка.Има,но за по-високи заплати!

8

Анонимен

преди 4 години

Ми, да снимат криминален сериал, бе, "по действителен случай"!

7

Анонимен

преди 4 години

Ако изнесеното е истина това означава че Мутренските времена са се върнали. По интересното е от кога е върлувала групировката. Не ми се вярва да е от онзи ден. Нали Другаря Костов от Драгалевци им узакони бизнеса направи ги законни застрахователи. Нали уж облякоха костюми и хвърлиха бухалките. Същите тези днес ви застраховат автомобилите. Но има останали извън закона. По случайност Другарят Костов от Драгалевци ги е пропуснал без да иска. Резултата е видим от демократичните промени.

6

Анонимен

преди 4 години

Без корупция в прокуратурата и в затвора,това няма как да се случи.Не се правете на, мишка кара колело.Причината за това са продажните държавни хранутници.Ние им плащаме заплатите,а въртят дошлук с мафиотите и мутрите,а после нямало корупция в затвор и прокуратура.

5

Али баба

преди 4 години

мндаааа идваново поколение гладни борчета

4

Цирк герб

преди 4 години

Това е безплатен офис с охрана.

3

Е та какво!

преди 4 години

У панделата е най-сигурно!

2

Анонимен

преди 4 години

Мила родна картинка, промяна няма само много говорене. Хората на Марс ще отидат а ние още сме в 90-теАбсолютна *** и то си го показва, над 2,5 млн напуснали БГ. Защо ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Много романтична статия, направо в стил 90-те. Новото е само мобилните телефони в затвора.