260

Петър Димитров

преди 4 години

Защо трябва да ме интересува какво е казал за нас поредния македонски злобар? Тази държава без подкрепата на САЩ е осъдена на забрава.

259

Съсед на Македония

преди 4 години

Македония знае ли си истинската същност и истинската си съдба ?Македонецът знае ли какво е общото от бесарабски българин, българин и македонец ?

258

Поаро

преди 4 години

А бе хора, тия вярно нещо не са добре! Не знам къде е изучавал история този гений! А *** за какво се занимаваме с тия! Те албанците ще ги оправят съвсем скоро.

257

Хаха

преди 4 години

Коментара ми към статията на въпросния господин е съвсем сериозен и гласи: Хаха-Ха-Ха-Ха-ХаХаХаХа-Ха-Ха-Ха.

256

Владо

преди 4 години

Археолог....? Значи, много добре знае, че послъгва! Истината не може да се цапа вечно с лъжи и да се слага превръзка на очите. Странно, как говориме един и същи език и не сме един народ или си имате таен древен език?

255

Az

преди 4 години

Северно македонски археолог, оправете си заглавието

254

Aнонимен

преди 4 години

Траките са съществували два века повече от античните македонци ,пък за тракийци като етнос няма и помен ,а за македонец да не говориме ,така ,че нещата са ясни !

253

Анонимен

преди 4 години

Македония е фалшива тя е Българска територия тоя *** мръсен македонец да си малалчи малчи и да погледне история та

252

Никой

преди 4 години

Абе ей къде точно изобщо в историята има нещо като исторически факт, че има такова нещо като македонци. Има българи и това Е! Като измиеш един мръсен, нещастен македонец става чист и спретнат българин. А сега си затваряй устата *** такова и вземи си отвори очите и виж истината. Славяните нямат нищо общо със сегашните така наречени "македонци". Всички са българи!!!

251

Георги демек Гоце

преди 4 години

Тоя "археолог" не кон а катър или муле го е ритнал по главата,конят е умно същество не върши простотий като този самозван "археолог" демек гробар!!!???

250

Иво

преди 4 години

Няма такива глупости просто ,на кой му дреме ,държавата ни е пълна с батаци ,ГЕРБ се опитват да ни затрият като нация ,такива *** се опитват да отнемат вниманието на хората от реални проблеми

249

Христо

преди 4 години

До ЛималимаВ интернет има клипчета на българи от Егейска Македония и техния не се различава по нищо от нашите диалекти 1:1

248

Тома Николов

преди 4 години

Колко мъка има по този свят, боже...

247

Иеан

преди 4 години

Така и не разбрах кой е този македонски археолог

246

Лималима

преди 4 години

Ако не беше сръбското влияние,македонския диалект по нищо нямаше да се различава от българския.

245

Анонимен

преди 4 години

Така и не се разбра, кои бяхте вие до тогава!?

244

1234

преди 4 години

Боже прибери си вересиите...В 21 век цяла държава живее в лъжите и измислиците които са им казвали...Тези наистина са музей на коминтерна. Когато всеки може да отиде в музей, когато всеки може да прочете достатъчно оригинални документи онлайн от различни периоди...Какво се занимаваме въобще с тези. В едната ръка държи портрет на Гоце Делчев (а не му знаят даже името Георги), а в другата вее знамето на Вергина...Вместо ЕС, трябва да им пратим хапове и специализирана медицинска помощ.

243

Анонимен

преди 4 години

Тоя го е ритал кон в главата! Бая силно го е ритнал! Много зомбиран Коминтерно-сръбски пропагандатор!

242

ССС

преди 4 години

Този историчар да отиде и да види в Хераклея синтика основан от синтите и е окупиран от Филип ll василевс на македоните!!!Как така македони ще окупират македони ако според тях синтите са били македони!!!До Филип ll трибалите и одрисите са си правили пролетни походи за плячка срещу македоните,но македонитете са били далеч на юг от пл.Беласица!!!До Филип ll Македонското царство е била много по-малко в сравнение на Одриското царство!!!Еленизма е дело на македонския василевс Александър lll !!!

241

Анонимен

преди 4 години

Българин. С *** не се спори, защото е равносилно да говориш на теле. Този мнознайко, ако е чел Византийска история да обясни защо Василий *** е възстановил Българската Архиепископия с център Охрид, която Император Юстиниян е узаконил още през 535 година с център Охрид??? Дали тогава е имало македонци???05788