157

друг път

преди 4 години

Борис Джонсън за медиите: Хелоу, аз не съм расист. Брекзистиращият само-арийски идеолог се опитва да на разсмива, докато субсидира същите Канебановци и кубернетици (а не кибернетици)Лъжльовци

156

Анонимен

преди 4 години

Като ви върнат 100 000 гастарбайтери, ще идете да ги срещнете на границата с маймунски звуци.

155

Анонимен

преди 4 години

Борката май е прекалил с тревата,пфуууу....аман от изкукуригали уруфляци

154

Анонимен

преди 4 години

ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НЕ ВИ ЛИ НАМИРИСВА НА МИНАЛОГОДИШНАТА С РУСКИЯ ШПИОНИН,КОГОТО РУСНАЦИТЕ ПЪРВО ПУСНАЛИ ОТ ЗАТВОРА,А СЛЕД ТОВА ТРЪГНАЛИ ИЗ АНГЛИЯ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО УБИЯТ С БОЙНИ ОТРОВНИ ВЕШЕСТВА И С АТОМНИ БОМБИ ? НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА,ЧЕ БОЗАВИТЕ *** ЗАПОЧНАХА НАЙ-НАГЛО ДА СЕ ПОДИГРАВАТ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ? НАЛИ ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАМЕ КОЛКО ДОЛНИ ПИЯНДЕТА СА,И КАКВИ СМОТАНИ *** СА . И ТРЪГНАЛИ МИРИЗЛИВЦИТЕ ДА ОБВИНЯВАТ....ПФУУУ,АМАН ОТ ИЗВРАТЕНЯЦИ

153

Анонимен

преди 4 години

То не стига че футбола е под нулата (благодарение на корумпираната перука), ами сега и това. Няма оправия в тая държава!!

152

Анонимен

преди 4 години

Крадеца вика : Дръжте крадеца!

151

Анонимен

преди 4 години

Отвлича вниманието и печели време за Брекзита. Цялата тази история беше раздухана като калифорнийски пожар.

150

Fck

преди 4 години

Знаете ли кво е най-тъжното ,че заради група посрани лай*****та и *** кратуни...ама буквално *** смотльовци..не са никви фенове наще ! *** е ,че България ще плаща сега за тия неща...не те...не хората ,който ги правят тия смешки ,гаври както щете го наречете. България и данъкоплатеца ще плаща за своеволията на група посрани тъпани! Браво Евала. Закво ходите на мачове въобще? Един въпрос ..Английския отбор или *** в него са виновни за загуба от 6:0 или бездействието на Бг Отбора?

149

Новичак

преди 4 години

Няма ли да си изтеглят посланника от България?

148

Анонимен

преди 4 години

Ние сме пос...рана държава, която хейто всичко. Не че защитавам някого. Просто само простаци вече стои зад името българин. Все ми е тая този какво казал.

147

Шотландски боец

преди 4 години

Точно тези ли ни поучават ?

146

Иван

преди 4 години

Тези изглежда са забравили какво направиха техните фенове *** на стадион "Хейзъл". Този мач не съм го забравил, гледахме го по тв Белград и сега не виждам техните фенове да са по - различни когато са извън острова.

145

Joko

преди 4 години

Тизи ли бе !

144

анализатор

преди 4 години

Ха,ха.Империята не е това,което беше!Борката на ,колко магистрали е,дали някой знае...Тези от мъгливия остров ако знаят,какъв триглав ще им влезе с брекзита,няма и да се замислят за маймунските звуци на стадиона,защото скоро в лондон ще си е истинска джунгла и *** бургии ще им видят сметката!Само спомен ще е лафът-файф а клок,ти тайм...Дойде и вашето белезникави колонизатори!

143

Анонимен

преди 4 години

Колко много мъдрост лъха от Сахиб Джонсън...

142

Анонимен

преди 4 години

Тежките санкции ще ги ядеш ти Борисчо като се случи Брекзита.

141

Анонимен

преди 4 години

Да си толкова рус в UK е само по себе си проява на расизъм, защото там освен пакистанци, чалмари и негритяни друго не остана. Нека си дрънкат безполовите юропендехи за расизъм и ислямофобия, докато държавите им се превръщат в дивашки халифати.

140

Хан Тервел

преди 4 години

Още два такива мача и кьорав мигрант няма да влезе в България...е и инвеститор ,де ама това са рисковете на прякото предаване.:))

139

Анонимен

преди 4 години

Бойко твой приятел трупа точки на твой гръб

138

кака ви

преди 4 години

Хайде сега българските държавници да ги видим колко струват - да не мълчат като...