13

www

преди 4 години

Всички видяхме, че ако не се беше защитил, щеше да бъде убит. Дете идиотче, на майка героиня и баща комунист, няма за него закони и правила! Той над всичко и всички! Но за съжаление и той не е безсмъртен, а човека лежи 12 години поради това, че защити живота си!

12

Анонимен

преди 4 години

https://youtu.be/z2mzO3-6QTA Гледайте това видео и след това пак си говорете че това е доказан убиец.... вижте как доказания убиец го напада усвирепяка тълпа от 20 човека без видима причина. Как го бият и ритат на земятА удрят го с камани... вижте дали има и капка агресия от страна на Джок. И пак кажете че тоя човек трябва да стой в затвора... Или е просто един младеж с провален живот именно от тази сбирщина в съдебната палата наречена СЪД Ужас. Дано това един ден не се окажат и нашите деца!

11

Нина

преди 4 години

До Българинамонов трябва да му плати .И героя монов води листата на съветниците в София .....

10

Сандо

преди 4 години

поснете човека щом няма правно основание да го задържате!

9

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ видя записите от камерите, някои моновчете още си лялят за "убиец" и "кофти съд".

8

Десислава

преди 4 години

Ако аз бях на мястото на майката на Андрей Монов, доста щях да се срамувам, гледайки записите от камерите и държанието на синчето. Синчето на член на БСП. Вие, ако се намирахте сам срещу 10 пияни и арогатни момчета, какво щяхте да направите?

7

cky2kbg

преди 4 години

И какво ? Не се бил поправил ???? Пълни глупости !!!В пандиза ставш още по- голям престъпник. Пък и какво заминава си в Австралия и никога няма да се върне.

6

Българина

преди 4 години

Предлагам съдиите да доизлежат присъдата и да платят 400 хил лева! Вече ще знам. Обирам банка, скривам милиона, убивам охранител неумишлено а при защита, съгласявам се на глоба 5 млн, за да намалят присъдата, осъждат ме на 15, лежа 7, не плащам нищо и после живот! Ето това е България, мащеха за българите и рай за душманите. Между другото Джок се е криел 6 м в България точно от правосъдие в Австралия, и не е сбъркал!

5

до "до всички&q

преди 4 години

От списъка липсва Барни Ръбъла. Не, че е от значение...

4

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

3

Анонимен

преди 4 години

Човекът на годината каза: "Пусна ме корумпираният български съд."

2

Ф.С.В.

преди 4 години

Последното доверие към Българското Правосъдие и Съдебната ни Система -ще излезе след ден два в посока Австралия- Честито на убийците! и Честито на Съдебната Система -защото ТЯ вече няма да същестува в душите на народа!! Тежко и горко на държава в която няма справедливост- Това е последната крачка към гражданска война и анархия !

1

до всички

преди 4 години

Заради агента на ДС Каракачанов,гея Джамбазки,правно неграмотният и послушен Цацаров и слънцето Винету еднокнижника...ще плащаме всички.... И не само пари,а и имидж,инвестиции, авторитет и култура.